Jump to content

Alien: Isolation bi mogao da dobije zvaničnu VR podršku


SolidChief

Recommended Posts

alien-isolation

Alien: Isolation je jedna od najjezivijih horor igara koje smo ikada igrali, bez pogovora. Strepnja da li će vas naslovni vanzemaljac naći u budžaku u kom se krijete, dok čujete njegovo dahtanje i blipove svog ručnog skenera je nenadmašiva.

Zato je od pojave prvih uređaja za virtuelnu realnost mnogima bio zanimljiv eksperiment da dodaju ovoj igri VR funkcionalnost i iskuse Isolation na ovaj način. Ipak, iz kompanije Sega sve do nedavno nisu pričali o zvaničnoj podršci za VR setove. U nedavnom intervjuu za MCV, Jurgen Post (direktor kompanije) je izjavio da u okviru kompanije imaju veći broj VR uređaja i da planiraju da uskoro najave igru upravo za virtuelnu realnost.

Kako je dalje naveo, pre tri godine su imali demo Alien: Isolation koji je bio igriv u VR i za koji se pokazalo da je bio neverovatno horor iskustvo. Po njegovim rečima, dovođenje pune VR podrške u igru bio bi ”san snova”, a snovi mogu da se ostvare. U kompaniji Sega smatraju da je to platforma budućnosti i najavljuju da možemo da očekujemo nekoliko VR projekata.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...