Jump to content

Sve male tajne Karazhana


kruko

Recommended Posts

Jaraxxus and Malchezaar

Da li ste ikada pomislili da ćemo čuti Lord Jaraxxusa kako peva karaoke?

Hearthstone avantura One Night in Karazhan je iza nas, prešli smo sva krila i dobili 45 novih karata da sa njima malo eksperimentišemo dok profesionalnci ne provale metu i onda svi krenu iznova da igraju iste deckove.

Ipak, da se na trenutak još jednom vratimo na poslednju Hearthstone avanturu. Ukoliko ste stari Hearthstone igrač, i uopšte ljubitelj Blizzarda, poznato vam je da ekipa uvek voli da u Hearthstone avanture (a i ostale Blizzard igre) dodaje i puno malih zanimljivih detalja, takozvanih easter eggs (uskršnja jaja), koji su na igračima da ih otkriju.

Čini se da je sa Karazhanom stiglo više nego ikada ovih zanimljivih interakcija, i mnoge od njih su zaista jako smešene i simpatične. Imamo prilike da vidimo kako reaguju protivnici ukoliko igrate sa Medivh skinom, razne male interakcije između vaših karata i karaktera avanture, borbene pokliče protivničkih miniona i specijalne dijaloge. Čini se ipak da je pobedu odneo Jaraxxus, koji razdragano peva melodiju League of Explorers avanture.

Ovakvi sitni detalji su uvek bili jedan od prepoznatljivih momenata Blizzardovih igara koji im daje dodatnu lepotu, i zato nam je drago da Blizzard nastavlja ovu praksu.

Disguised Toast, popularni Hearthstone youtuber, se potrudio da sve ove male interakcije zabeleži i okupi na jednom mestu u vidu njegovog poslednjeg videa.

Ima ih ukupno 39 i možete ih videti u klipu ispod. Uživajte!

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...