Lucky Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 tl:dr varijanta guglanja ove greške kaže da je potrebno isključiti druge hardove i onda instalacija prolazi. što je sve ok da nije u pitanju laptop, nisam siguran ni da imam mali šrafciger. Jel postoji neki drugi metod. Inače na već instaliran win8 pokušavam da instaliram na drugi disk win7 - što je najgore uspelo mi je prvi put, ali bio neki buđav bild pa sam ga ubio i od tad dobijam grešku da win ne može da se instalira na taj disk zbog errora iz subjecta. danke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 Jel si probao disk clean up, preko command prompt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2016 Author Report Share Posted September 3, 2016 yup - probao sam i da cleanupujem i da ga odatle formatiram, prebacujem tip, sve živo al' ništa ne pomaže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts