mohr Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 kecaj cigane padavaciraske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Kakva penetracija, svaka čast momcima iz Pariza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareska Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 viktore, neo (na moj si seo), smiri se... miran... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 15, 2017 Report Share Posted February 15, 2017 ponizavanje a ljudi se i dalje zgrazavaju kad im kazem da ce monako da izbaci siti.. 3.50 kvota veceras za mene najzanimljivija utakmica u ovoj turi, real-napoli, ocekujem od napolija dosta, vrhunska ekipa koja igra najlepsi fudbal na svetu (nije to vise borusija.. ) sve mogu da propustim ali njih u seriji a nikad bajern igra lose u poslednje vreme, ali bez obzira mislim da izbacuju luzere bez problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Odlična utakmica City vs Monaco, po meni sudija odlično vodio meč. Žao mi na kraju monaka nekako, al' videćemo šta će biti u revanšu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 gluplje golove psg nije mogao da primi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Aca svrsio Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Sta je ovo jebem ti krv, pa u 15 minuta 3 gola primise. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 Jebo mu pas mater i njemu i ovim ciganima... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 pa ovu barselonu guraju više nego zvezdu ali realno, smrt za suareza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 ja ne mogu jebeno da verujem :D kakva odvratna imbecilna stvorenja iz pariza, na celu sa trenerom sisicom u usta mu se iserem :D mendzi went full vitja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 never go full vitja! btw. promenim u 83minutu na cabin in the woods koji je isao na b92 jer sam mislio da je sve gotovo posle gola kavanija... medjutim vracam na tekmu da proverim jel kraj za vreme prvih reklama kad ono 5:1, pomislih nevera, ali opet sva sreca prolaze... kad ono slobodnjak i tuga... tri smrti padavicarima iz katalonije Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 ali ja ne verujem da se onakva dva penala sviraju u jednoj tekmi za istu ekipu :D pa toga nema ni u boliviji a kamoli u srbiji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 ali mozda ima u nigeriji!! jos mi je smesniji onaj debeli idiot posle emisije sto urla kako je sudija napravio dobru odluku posle konsultacije... a celu tekmu gledas kako jebeni pacovi samo cekaju da padnu u 16 i naravno da dolazi situacija kao narucena gde ne znam da li ste primetili da nejmar spusta teziste i bukvalno se baca preko njega.. pa umrite vise skotovi ciganski, svu draz ste isisali iz fudbala Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 u srbiji gledam zvezdu,u evropi barsu,zgadio mi se fudbal :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 bezi bre debilu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 a real kad dekra verovatno zazmuris kao i za PARTIZAI HAE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 ne volim ni real,a partizan su ostetili cak i danas protiv metalca,lik svira ofsajd a everton na sopstvenoj polovini :D,definitivno treba uvesti video tehnologiju kao sto ima u NBA/NFL,tenisu,neka vrsta toga,ovo vise jednostavno nema smisla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 ne znam ko je tuzniji. jebeni ciganski smrdljivi padavicari ili mentolcine koje su dopustile da prime 6 (sest) golova, kakva god da su Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 Evo, prošlo je dosta sati od sinoć, i ja sam i dalje skenjan totalno, "smučio mi se fudbal" i ceo taj fazon... neću ni da spominjem cigane, samo ću se osvrnuti na dve promašene 1 vs 1 šanse PSG-a :c Od toga druga Di Maria kad ga je lik pokosio sa leđa, mada nisu ni pustili snimak posle, samo čovek ostao da leži... mada sam je kriv realno, oklevao je sa šutem, kao hteo da doda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 gorece Ljoret ove godine Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 11 hours ago, togFU said: Evo, prošlo je dosta sati od sinoć, i ja sam i dalje skenjan totalno, "smučio mi se fudbal" i ceo taj fazon... neću ni da spominjem cigane, samo ću se osvrnuti na dve promašene 1 vs 1 šanse PSG-a :c Od toga druga Di Maria kad ga je lik pokosio sa leđa, mada nisu ni pustili snimak posle, samo čovek ostao da leži... mada sam je kriv realno, oklevao je sa šutem, kao hteo da doda... http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=03&dd=09&nav_id=1238448 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 samo se nadam da ce izvuci bajern cigani padavicarski prokleti koji su mi zgadili fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts