Jump to content

Veliki broj Playstation 3 igara u Humble Capcom Bundle


SolidChief

Recommended Posts

humble capcom playstation

U nedeljnim i dvonedeljnim paketićima jeftinih igara na koje smo navikli od Humble Bundle, obično smo do sada viđali PC igre, mada je bilo povremenih izleta i u konzolne vode sa Nintendo igrama. Ovoga puta se Capcom vratio sa velikom kolekcijom svojih PlayStation 3 i PlayStation 4 koji mogu biti vaši po poprilično niskim cenama.

Humble Capcom PlayStation bundle dolazi u tri nivoa, od najjeftinijeg koji je samo 1 dolar, preko srednjeg kome se menja cena (takozvani beat the average) i najskupljeg za koji je potrebno izdvojiti 15 dolara. Sve igre su kompatibilne samo sa PS3, a za par naslova možete birati da li želite igru za PS3 ili PS4 (nažalost, ne oba).

  • za dolar dobijate: Strider (PS3 ili PS4), Wolf of The Battlefield: Commando 3, Super Puzzle Fighter II Turbo HD, Final Fight Double impact i kupon za 40% popusta na Street Fighter V (PS4)
  • po trenutnoj ceni od 12 dolara dolaze sve prethodne igre i još: Lost Planet 3, Super Street Fighter 2 Turbo HD, Resident Evil HD (PS3 ili PS4), Okami HD, Remember Me i Megaman 9&10
  • ako izdvojite 15 dolara pored svih igara dobijate i: Resident Evil 0 HD Remaster (PS3 ili PS4), Devil May Cry HD Collection i kupon za 50% popusta na Megaman Legacy Collection (PS4)

 

Ovaj paket će biti u prodaji dve nedelje na Humble sajtu, a nije najavljeno da li će posle prve nedelje biti dodato još igara.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...