Jump to content

Mod za No Man’s Sky omogućava da letite blizu planete


SolidChief

Recommended Posts

nomansky6

Jedna zbunjujuća dizajnerska odluka u No Man’s Sky je onemogućavanje vašem svemirskom brodu da se slupa o površinu planete. To donekle zvuči logično dok ne zaigrate NMS i primetite da vašim brodom gotovo da upravlja autopilot jer nije moguće letenje blizu površine i vaš brod će uvek održavati bezbednu visinu u odnosu na pejzaž.

To znači da nema istraživanja velikih pećina i uvala, kao ni zaranjanja pod povremene okeane, barem dok ne instalirate ovaj mod. The LowFlight je delo modera pod nadimkom Hytek i upravo uklanja to iritirajuće ograničenje igre, dajući igraču kompletnu kontrolu nad brodom. Sem što će letenje planetom učiniti daleko zabavnijim, mod vam olakšava uočavanje bitnih resursa i objekata na planeti, naravno i sletanja će biti preciznija jer ćete moći bolje da se približite rampi umesto da odokativnom metodom nagađate da li ćete sleteti na rampu ili je potpuno promašiti.

U nastavku možete videti kako mod izgleda, a naravno pazite kako letite (naročito u pećinama) jer je vrlo lako potkačiti nešto i oštetiti brod. Takođe, bekapujte originalne fajlove pre instaliranja moda.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...