Jump to content

Gears of War 4 – hardverska zahtevnost i 4K gameplay


SolidChief

Recommended Posts

gears 4

Novo poglavlje Gears of War serijala u kome Marcus Fenix liči na Geralta na steroidima izlazi kroz dva meseca, a ovo će biti prva Gears of War posle mnogo godina koja će doći i na PC.

Microsoft će tokom Gamescoma ove nedelje prikazivati igru, a istovremeno su objavili hardversku zahtevnost i napravili su lepu tabelu u kojoj je prikazano kakav PC će vam biti potreban za pokretanje igre, igranje na visokim i ultra detaljima:

gears of war 4 zahtevnost

Ništa neočekivano kada uporedimo sa ostalim igrama koje ove godine izlaze. PC verzija će imati brojna unapređenja u odnosu na Xbox izdanje – 4K teksture, podršku za ultra široke (21:9) monitore, brojna podešavanja grafičkog prikaza i, naravno, otključan framerate. Kako igra izgleda na najvišoj rezoluciji možete videti u nastavku u snimku objavljenom na Gamescomu.

Gears of War 4 izlazi 11. oktobra za Xbox One i PC. Očekivano, PC verzija je ekskluzivna za Windows 10 odnosno Windows Store platformu, a Gears of War 4 je jedna od Play anywhere igara što znači da kupovinom jednog primerka imate igru na obe platforme gde vam se prenose i snimljene pozicije.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...