Jump to content

TI6: Kraj pepeljugine priče za TNC Pro Gaming


Lucky

Recommended Posts

Cpm8XjIVUAALPQI

Digital Chaos je pobedio TNC Pro Gaming sa 2-1 u donjoj polovini plejof tabele na The International 2016. Filipinski tim je eliminisan i njihova epska priča je privedena kraju.

Oba tima su na TI6 došli kao potpuni autsajderi. Oba su ostavila svoj trag na profesionalnoj Dota 2 sceni – Digital Chaos je pobedio Team Secret, Newbee i Team Liquid u grupnoj fazi, pre nego što su u gornjoj polovini plejof tabele izgubili od Wings Gaming sa 2-1. U donjoj polovini plejof tabele u eliminacionom meču Digital Chaos je izbacio LGD Gaming sa 2-0.

TNC Pro Gaming je plejof počeo u donjoj polovini plejof tabele, gde je uspeo da eliminiše najveće favorite za osvajanje TI6 – OG, sa 2-0.

Prvu rundu je TNC Pro Gaming dobio za 39 minuta na leđima Sam_H na heroju Batrider, koji je ostvario nekoliko solo eliminacija, i u jednom momentu bio najbogatiji heroj  na mapi. Digital Chaos nije ima rešenja, pošto je iz svakog grma vrebao Battrider sa Blink Daggerom spreman da iskoči iz zasede.

Digital Chaos je u drugoj rundi preuzeo kontrolu meča, potpuno zaustavljajući protivničkog Alchemis heroja, u ranoj fazi runde. Držeći Alchemista pod kontrolom. Digital Chaos je bio izjednačen sa TNC Pro Gamingom. Američkom predstavniku tada konačno počinje da deluje Magnus/ Ember Spirit kombinacija. Sa Empower magijom na Ember Spirit heoroju sa Divine Rapier predmetom, pri korišćenju Sleight of Fist magije, Resoluti1on je uspeo da seče kroz protivničke core heroje. Digital Chaos je dobio Mega Creepove i kompletnu eliminaciju protivničkog tima u 44 minutu.

Videlo se da je TNC Pro Gaming slomljen, te je Digital Chaos treću rundu dobio za 28 minuta. Ostvarili su prednost u sve tri staze u ranoj fazi igre, i pri rezultatu 27-6 i bez i jedne smrti na Slark i Dark Seer heroju, TNC Pro Gaming je uvideo da je Digital Chaos prejak.

TNC Pro Gaming je završio turnir u top 8 timova, što je za filipinsku dotu veliki uspeh, kao i lični uspeh DeMoNa, posle velikih ličnih žrtvi.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...