Jump to content

The International 2016: Dan 2 Grupa A


Lucky

Recommended Posts

dota-2-international

Drugi dan grupne faze takmičenja na The International 2016 turniru je gotov. U grupi A je bilo dosta iznenađenja i fantastičnih mečeva.

Kao prvo pomenućemo TNC Gaming koji je još prvog dana iznenadio sa pobedom nad Wings Gaming, a drugog dana su dobili još jedan kineski tim LGD Gaming sa 2-0.

Prva runda ove serije bila je test izdržljivosti za oba tima. Oba tima su pravila greške ali je u kasnijem delu meča TNC bolje profitirao na greškama LGD Gaminga. Tek u 59 minutu LGD počinje da gubi barake, a odlučujući okršaj se desio u 67 minutu kada je LGD izgubio Morphlinga i to bez buyback statusa.

U drugoj rundi koja je trajala dublo kraće, TNC je bio svuda po mapi nalazeći eliminacije i forsirajući LGD da igra igru po njihovim pravilima. LGD Gaming je pokupao da osigura Roshana u 16 minutu, ali je TNC to sprečio, sa konstantnim eliminacijama LGD igrača priveo i drugu rundu kraju, u svoju korist.

Sinoćni okršaji u grupi A su nam doneli i El Clasico. Natus Vincere je igrao protiv Alliance, i izgubio sa 0-2. Alliance je sem pobede, postao i prvi tim koji je uspešno pokušao i izveo eliminaciju Roshana na prvom nivou.

Alliance je svoj drugi susret, protiv Wings Gaminga, izgubila sa 2-0, i to relativno brzo.Prvu rundu za 20 minuta a drugu za manje od 30 minuta. Izgleda da Wings Gaming ima stil igre koji uopšte ne odgovara švedskom predstavniku.

Natus Vincere je dobio LGD Gaming sa 2-0. Spektakularnom igrom carry igrača Natus Vincere Ditya Ra, ukrainski odred održava na sredini tabele grupe A, da bi u trećem danu pokušali da osiguraju mesto u top 4 u grupi.

Evil Geniuses su dobili oba svoja meča, drugog dana takmičenja. Pobedili su Escape Gaming i LGD Gaming. Prva runda sa TNC je trajala 72 minuta, jer uprkos tome što su Evil Geniuses uspeli da unište sve barake TNC timu, oni se jednostavno nisu dali pokoriti. Druga runda je trajala 40 minuta. Ovaj susret nam je pokazao koliko TNC ima potencijala i da ovaj tim ne sme biti podcenjen.

OG je igrao nerešeno protiv Wings Gaminga u dve maratonske partije. Nasuprot tom teškom meču, oni su sa lakoćom dobili Escape Gaming sa 2-0 za nešto više od sat vremena.

 

 

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...