Jump to content

Invazija dronova stiže u Forced Showdown


SolidChief

Recommended Posts

Forced Showdown

Izuzetno popularna akciona igra u trećem licu sa elementima društvenih igara (pre svega mislimo na skupljanje karata i stvaranje najjačeg špila), Forced Showdown, uskoro dobija najnoviji dodatak pod imenom Drone Invasion. 31. jul je datum izlaska a DLC stiže za sve platforme odnosno operativne sisteme – Windows, Linux i OSX.

Drone Invasion predstavlja najveći dodatak igri do sada, koji donosi novu kampanju, protivnike, svet, nove “glavonje”, karte, zadatke i mnogo toga drugog. Settsu je novi karakter, snažni tenk heroj u jakom oklopu koji može da leti i koristi pulsnu pušku sa novom mehanikom korišćenja municije. Tu su 22 nove karte, potom novo okruženje za borbe sa Drone temom, R3-KT kao snažni novi glavonja odnosno finalni protivnik nivoa i još mnogo toga drugog poput 10 novih dronova, 10 novih karata za glavne protivnike, 18 zadataka i mnogo toga drugog.

Kako bi proslavili lansiranje dodatka, BetaDwarf je spustio cenu originalne igre za čak 40% pa je ovo sjajna prilika da se pridružite igračima koji su naslov ocenili kao “izuzetno dobar”.

Više o tome na Steam stranici.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...