Jump to content

Najavljen Crusader Kings 2: The Reaper’s Due


SolidChief

Recommended Posts

Crusader Kings II The Reaper’s Due

Ljubitelji kompleksnih strategija znaju da je Paradox Interactive meka najboljih strateških igara, a Crusader Kings II je već 4 godine i dalje jedna od najigranijih grand strategija na tržištu, što osim bogatom i zaraznom gejmpleju, duguje i tome što se Paradox zaista trudi da igru konstantno održava svežom, dodavanjem novog sadržaja. Tako smo kroz ove 4 godine videli čak 12 ekspanzija i manjih apdejtova.

Najnoviji DLC za Crusader Kings 2 dolazi pod imenom The Reaper’s Due i donosi nam nam ne baš prijatne stvari. Akcenat ove ekspanzije je na istorijskoj važnosti velikih epidemija i širenja zaraznih bolesti, pogotovo neslavne “Crne smrti” koja je u jednom periodu zbrisala gotovo trećinu stanovništva Evrope.

U gejmplej pogledu to su Epidemics, koje mogu zahvatiti vaše provincije i trgovačke rute, i zatim nastaviti da se šire po provincijama, što će vam umanjiti prihode i raspoložive vojne snage. U skladu sa time uvode se HospitalsRoyal Physicians, čija je uloga u sprečavanju nastajanja epidemija i suzbijanju več postojećih žarišta. Takođe, vaše vladajuće porodice ćete moći da zaštitite ograđivanjem i odvajanjem od ostatka naroda, ali po ceni pada popularanosti jer ne delite sudbinu vaših podanika u teškim trenucima. Ovo su samo neke od novina, a više detalja ćemo saznati uskoro.

Pogledajte promo trejler za novu ekspanziju:

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...