Dule_smor Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 I jel ste spremni za svetog Iliju danas! :D PS, zasto ovaj topik nije pinovan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 iz sve snage večeras po prljavim bugarima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 5 hours ago, Dule_smor said: I jel ste spremni za svetog Iliju danas! :D PS, zasto ovaj topik nije pinovan! nema pina pre CL, zbog uroka! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Ima neko strim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 bolje da ne gledas ovo...sramota me da gledam onog cvetkovica i ostatak "odbrane" Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 (edited) dal je moguce ovo jebote, a u kurac vise ako sad sa igracem vise nista ne uradimo celo poluvreme nismo ni zasluzili prolaz Edited August 2, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Odbrana je pretužna Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Kanga crveni dobio po isteku poluvremena, preglupi crnja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 kako bre,ne pise nista po netu ? a ja odigram live keca zbog crvenog bugara :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Džabe si bacio pare, bolje da i dalje treniraš nego što se kockaš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 to sam i sam znao ali jbg,vise volim gaming i betting :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Treba igrati da zvezda prolazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 ne treba Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 (edited) ma da li je moguce da smo opet ispali golom u 93 minutu...treba preorati marakanu i posejati kukuruz edit, jebo mene, gledam live score, nisam video da je produzetak edit1, ahaha, sta je ovo bre, jebe nas wanderson, ne vadi Edited August 2, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Ono kad imas korner u poslednjih 30sek nadoknade i 2 igraca u sesnaestercu... Pa jebem li vam majku retardirina kad ne zelite da pobedite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 zele, ali ne mogu i ne umeju Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Pa moguce da mislima zele i zamisljaju da lopta ulazi u gol dok se onj baskare na centru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 svaka cast vucicu...oh wait...oce neko da objasni nama koji nismo gledali kako je retard kanga dobio crveni na jebenom poluvremenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 IMAS NA BLICU!!! :DDDDDDDD Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 2, 2016 Author Report Share Posted August 2, 2016 (edited) aj ovako dok sam 'vruc' ne znam da li cu imati snage da pisem sutra :D 1. atmosfera na pocetku tekme perfektna, koreografija na celom stadionu, ceo stadion peva, jaka poruka sa severa.. 2. sama postavka igre bez spica (tj sa kataijem LAZNOM DEVETKOM) nam je dala do znanja da cemo se opet braniti i cekati da vidimo sta ce ludogorec da uradi pa onda ili da jurimo ili da kaznjavamo njihove greske 3. opet donald daje gol na neki odbitak, svaka cast, dokaz da onaj prvi gol u bugarskoj ipak nije slucajnost 4. neshvatljiva igra odbrane i pustanje igraca da prodje PETORICU igraca zvezde, pa ja ne mogu da verujem, zasto niko jebeno nije oborio prljavog ciganina na bar DRUGOJ prepreci... i onako mentolski da ga gledaju dok prolazi kao od shale.. ne znam, kao da prvi put igraju odbranu.. 5. drugi gol primljen posle greske na sredini koja nije bila jedina, cvetkovic mentol koji ne moze rukama da zadrzi igraca i da napravi faul i retard broj dva na gol liniji kome lagana intervencija prerasta u prolazak lopte ispod ruke... tuga na tugom.. 6. ova stavka je sustina cele tekme... od 40.min umor savladava igrace crvene zvezde.. profesionalne fudbalere... sve teze i teze se krecu, nema akcija (kao da ih je i bilo) nema kretnje nema nista... ja odbijam da poverujem da ljudi ne mogu da izdrze prvo poluvreme u nekom koliko-toliko jakom tempu.. 7. zuti retard iz ludogoreca dobija dva sasvim zasluzena zuta kartona i leti napolje i daje nam nadu da nesto u nastavku mozemo da uradimo, ali! 8. crna ameba dobija crveni karton u pauzi izmedju poluvremena zato sto je udario igraca prilikom izlaska sa terena u tunel?!?!?!?!?!? nema veze to sto nije bilo za crveni, ok, koskanje, ispao je ono sto jeste- crna AMEBA, majmun. posle sam pomislio, zasto bas on? ajde ako smo vec morali da dobijemo crveni karton, zasto bas igrac koji jedini moze da trci 90+ minuta, pored, ispostavice se, donalda i ibanjeza... zasto jebeno on, koji moze da primi i prosledi loptu iako je crna ameboidna moroncina... zasto ne cvetkovic? ili durungoidna ameba u vidu fibela? 9. sam pocetak drugog poluvremena je doneo kao neku zvezdinu igru i veliki posed lopte, najvise zahvaljujuci odbrambenoj taktici ludogoreca, sto je i normalno, s'obzirom da su imali pozitivan rezultat u tom trenutku.. cak nam je i dosudjen penal na vreme, u 60.min koji je iskoristio ibanjez.. i to je to sto se tice daljeg komentarisanja... 10. od tog penala i izjednacenja, samo sam cekao kada cemo primiti gol.. ljudi ja ne mogu da verujem, tj odbijam da poverujem, kao sto sam vec rekao, da su ono profesionalni fudbaleri.. ljudi STOJE posle sat vremena igre, ja ovo nisam do sada doziveo na nekoj fudbalskoj utakmici.. ajde da je bio neki nenormalan tempo u prvom poluvremenu, ali onaj bezobrazluk i stajanje.. ja ne znam.. onaj le talek, covek bezi od lopte zato sto jebeno ne moze da dise, nema snage za pas.. jedino sto mogu da skinem kapu donaldu i ibanjezu, kataiju onako, mozda ima maaaalkice kredita zato sto je belac i srbin, a ovo ostalo, nije vredno komentarisanja.. ne znam vise sta da kazem sem da mi je 'drago' sto smo ispali, nemojte me pogresno razumeti, nismo jednostavno zasluzili da idemo dalje, zbog samog odnosa prema profesionalnosti.. zao mi je samo sto ide tim koji nista specijalno nije pokazao, iskoristio je potpuno nase mane i na tome im jedino skidam kapu.. sada cekamo petak i izvlacenje za plej of za ligu evrope, nemam pojma da li smo u tom jacem sesiru ili ne, a isreno me i zabole :D sto da se blamiramo.. Edited August 2, 2016 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 ne znam da li sam ikad u životu gledao lošiju odbranu i onoliki umor jedne ekipe posle 70 minuta igre, a gledao sam ovu ekipu: jebote, mi smo u 6 utakmica ove sezone primili 11 golova a protivnici su nam bili valeta, napredak, metalac i ludogorec... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 sad ce u PO za LE da igra pro srpska ekipa pa da vidimo ima li nade za njih :D kanga donald i le talek imaju suspenzije koliko znam a ibanjez je otisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Propast odbrana i golman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 1 hour ago, Doca said: ne znam da li sam ikad u životu gledao lošiju odbranu i onoliki umor jedne ekipe posle 70 minuta igre, a gledao sam ovu ekipu: jebote, mi smo u 6 utakmica ove sezone primili 11 golova a protivnici su nam bili valeta, napredak, metalac i ludogorec... duša me boli što znam ceo tim, a i tad smo kao pičke igrali sa 3 zadnja vezna, Guma, Savio i Isah Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts