gruja Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 CUTIMO PICKE A? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2016 Author Report Share Posted July 26, 2016 majstor!!!! ako pogba vredi 120, katai vredi bar 10!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 osvajamo može lock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Ahaha, sta je bre ovo, gde se nalazimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Tole namestio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Kakva seljacka fora jbt. A kahriman... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2016 Author Report Share Posted July 26, 2016 kako smo ocekivali- super smo prosli! kako smo igrali mi i oni- steta sto nismo dobili! sve u svemu, u revansu se odlucuje ko ide dalje.. po nekom mom misljenju egal duel, posle pocetne blage prednosti ludogoreca.... gg zvezdo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Ovaj Ludogorec je gola kurcina od tima, cak je i mrtva zvezda mogla da ih zgazi. Prolazimo na marakani. Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 26, 2016 Author Report Share Posted July 26, 2016 marakana je u brazilu, ciganski debilu!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Ja sam slaninar xD Jbg navika, lepse zvuci na uvo :D Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 jebote kako samo retardirano primili oba gola, odbrana nam je rupa teska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 kakav bugarski gol ww1 stajl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 (edited) dadosmo lepa dva gola, šteta što smo primili dva jeftina i to ne zbog ove utakmice ili faze takmičenja već zbog toga što to dosta govori o našoj odbrani. takođe, nerealno mi je da se forsira ruiz umesto plavšića do te mere da plavšić nije ni otputovao u bugarsku. koliko mogu da vidim po internetima ljudi su prehajpovali, u fazonu "polomićemo ih u grotlu marakane!111" što ja mislim da neće biti uopšte lako jer kapiram da ćemo igrati isto kao sinoć, odnosno branićemo se i čekati na njih a kako stvari stoje u našoj odbrani tu mogu da nas sjebu jako lako. Edited July 27, 2016 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Slažem se sa Docom, ne znam zašto ali meni deluje da sa Plavšićem i još par utakmica da se uigra ovo je opušteno najbolja ekipa koju smo imali u poslednjih par godina, naravno fali nam taj jedan štoper pošto smo tu katastrofa... Nikad veću šansu nismo imali da upadnemo u grupnu fazu. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Na osnovu cega? Jednog pozitivnog rezultata u gostima? Ili na osnovu toga sto smo poslednji put imali bilo kakve sanse za bilo kakav plasman pre par godina protiv Bordoa?:D Ako tako gledas, onda si u pravu definitivno :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Pa gledam naše šanse u poslednjih par godina, da. Naravno da nisam mislio kako imamo ekipu jaku kao zemlja koja će se prošetati do lige šampiona :-D Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Realno smo srećno dali dva gola iz tri šuta, ali ni oni nisu ništa specijalno. Biće čupavo kod nas, nadam se da se nećemo previše braniti i igrati na nulu, jer tako nemamo šanse. Odbrana nam je tuga, i jedina šansa nam je u napadu, koji je solidan Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 plus za ovaj naslov iz blica :DDD Zvezdi bi i Partizan dao gol Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2016 Author Report Share Posted July 27, 2016 ahahahahhah iiiiiiiiiiiiiiiiiidemo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Milko Bjelica, koji kurac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2016 Author Report Share Posted July 27, 2016 pa to da se ljudi zavaraju da smo doveli pravog bjelicu... ista fora kao u fudbalu sa le talekom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 mora i Čovke da uzme malo kajmaka više, bar sudeći po "pojačanjima" ovog leta :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 28, 2016 Report Share Posted July 28, 2016 To je i moje razmišljanje, nije tolike tudje pare ulupavao ovih godina da se on ne usere od keša. Sa druge strane, toliko razbacivanje parama u NBA ne odgovara evropskim ekipama, jer svi crnci jure angažman preko. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Mislim da je ova Regionalna liga stvarno potpuno neivodljiva.. Pa skoro sve tekme bi se igrale bez prisustva gostujucih navijaca.. Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts