trn Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 SAZREO RADONJA NO MORE VITJY HATE SAMO LJUBAV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 19, 2017 Author Report Share Posted January 19, 2017 ja stvarno ne znam sta je ovo i gde se nalazim :) svaka cast momcima, ali stvarno svaka jebena cast! niko se ne izdvaja, igraju kao tim i to mi se najvise svidja! cak je i danguba skontao da se nalazi na planeti zemlji :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 jerli realno da panteri ovako dominiraju evroligom dok se limoz muci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Offtopikuješ dule, retardirani profili sa fesja su tamo - > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 28 minutes ago, manager said: ja stvarno ne znam sta je ovo i gde se nalazim :) svaka cast momcima, ali stvarno svaka jebena cast! niko se ne izdvaja, igraju kao tim i to mi se najvise svidja! cak je i danguba skontao da se nalazi na planeti zemlji :)) jedino Boriša ne maše peškirom istim zanosom kao Dobrić i Rakićević Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 osvajamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 La ga no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 saljite nas u NBA, ovo je dosadno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2017 Author Report Share Posted January 25, 2017 iz nedelje u nedelju se ponavljam... stvarno ne mogu da verujem kako momci igraju.. odbrana na jebenom vrhunskom nivou, napad takodje... nebo je granica za ovaj tim!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Sta je bre ovo 16-0, gde se nalazim?Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 šta je ovo gde se nalazim jebote, ova sezona je nestvarna pišaj zvezdo u usta svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 koliko su ih srale trojke, kad god im je trebalo, i ne vredi Mitrović se polako vraća, sve kako treba Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 ja ne znam,,, glupo mi bilo sta da napisem ponavaljam se, svaka jebena cast momcima ja ne znam :)))))))))))))) CETVRTO MESTO JE REALNO JEBOTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 šta ti je vićo? te diro neko!? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 posto je tako a niko od nas nije krocio na vas topic za razliku od vas onda Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 ma sta se ovo desava, gde se nalazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Stigla braca grobari!!! Srecno u ligi bez sampiona protiv bratskog paoka... cuo sam da pobednik ovog duela dobija ulaznice za crvena zvezda beograd telekom radnicki basket diva ivo lola ribar fmp stjepana supanca - oly... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 treba jos mnogo godina da prodje da budemo isfrustrirani po pitanju basketa Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 možeš ti da izmišljaš takve priče koliko hoćeš, ali izfrustrirani ste već sad, i jedini adut vam je još taj F4 sa Duletom. Ako se to desi (neću biti nadmeno govedno pa da kažem "kad", jer ova serija ne mora ništa da znači), moraćete da zaćutite i da se najedete još više svojih govana, koja solidno husate prošle i ove sezone. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 prvo udjite u f4, a onda nam serite na glavu x godina pa cemo pojesti i traziti jos opusteno. a i ovo se povelo jer niko od nas nista ne pise ovde, a vica vicuje Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 EL nije bila nikada slabija i ovih 12 pobeda nisu nista naspram 14 pobeda u zadnja 3 ucestvovanja institucije. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 29, 2017 Author Report Share Posted January 29, 2017 tebra, troluje te glupi grobar, mojne se primas, umreces mlad :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Laicko razmisljanje... kako je lepo igrati utakmicu posle treninga na kome te cuvao branko??? Kao da igras sa siframa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 14 hours ago, Highl1 said: možeš ti da izmišljaš takve priče koliko hoćeš, ali izfrustrirani ste već sad, i jedini adut vam je još taj F4 sa Duletom. Ako se to desi (neću biti nadmeno govedno pa da kažem "kad", jer ova serija ne mora ništa da znači), moraćete da zaćutite i da se najedete još više svojih govana, koja solidno husate prošle i ove sezone. a f4 sa harisom i tomaševićem? :D i sry, ali u mom okruženju i gledajući fejs kao neko javno mnjenje (pošto niko sa kim blejim nije u tom gasu) svi koji se lože su ovaj vića gas sa nekim ironičnim komentarom posle zvezdine pobede. ono... koga boli kurac za grobare kada tvoj tim pokida i željom i igrom ffs? tako da bih pre rekao da se ciganska čmakica još nije skupila, pošto se sa istim zanosom prate i panteri i limož :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts