Jump to content

Domaća igra COLUMNAE na Kickstarteru, isprobajte demo


SolidChief

Recommended Posts

columnae

Beogradski studio Moonburnt već neko vreme vredno radi na svojoj point&click avanturi COLUMNAE, a sada su napravili veliki korak i pokrenuli Kickstarter kampanju kako bi sakupili preostala sredstva za kompletiranje i izdavanje igre. Columnae je nelinearna avantura smeštena u steampunk svet gde je katastrofa učinila površinu naše planete nenastanjivom zbog toksičnosti vazduha. Kako to obično biva, bogati nalaze rešenje i bukvalno prelaze da žive među oblacima dok ostali žive za sledeći dan. Igra ima zanimljiv koncept retrokazualnosti gde vaše akcije utiču i na budućnost i na prošlost lika, a poglavlja koja još niste odigrali će menjati svoj vremenski period i ton koji će njima odisati.

COLUMNAE: A past under construction možete podržati na Kickstarteru klikom na ovaj link. Projektu je cilj da sakupi 40 hiljada evra, a za minimum 9 evra obezbedićete sebi primerak igre (DRM-free, Steam key ako prođu Greenlight). Ova cena doduše važi tokom prvih dva dana kampanje nakon čega će biti 13, što je i dalje razumno u odnosu na veliki broj drugih indie igara.

Igru inače već sada možete isprobati jer je na Kickstarter strani a i na zvaničnom sajtu igre dostupna demo verzija za Windows. Download je svega 75MB i sadrži najnoviju igrivu verziju.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...