Jump to content

Novi trejler za Death’s Gambit


SolidChief

Recommended Posts

Death's Gambit

Death’s Gambit je akcioni RPG sa retro pikselizovanom 2D grafikom, koji nam stiže za Playstation i PC negde u toku 2017. godine. Igra podseća na legendarni serijal Castlevania, odnosno prve Castlevania naslove iz prošlog veka. Osim Castlevaniae, vidi se i uticaj Dark Souls serijala sa snažnim akcentom na izazovne boss borbe, a fanovi su zapazili i sličnost sa japanskom akcionom avanturom Shadow of the Colossus iz 2005. godine.

Kako kažu autori iz White Rabbit studija, igra je smeštena u tuđinski svet srednjovekovnog tipa gde razna čudovišta žele da ubiju igrača koji pokušava da očisti svet od besmrtnih stvorenja. Akcenat u najnovijem trejleru je na boss borbama. Autori kažu da im je cilj da svaku od mnogih boss borbi učine jedinstvenim izazovom i da pritom postoji veliki broj strategija i načina kako da se svaki boss pređe. Jednom kada igrač ubije “glavne” oni se opet vraćaju u život, ali ne morate opet da ih ubijete. Ukolio se za to ipak odlučite, možete dobiti nova iskustva i nove iteme, što zavisi od toga da li ste otkrili neki novi način da završite tu borbu.

Osim na sam gejmplej, vaša iskustva sa besmrtnim karakterima imaće uticaj i na razvoj priče, a tokom igranja ćete takođe nailaziti i na smrtne karaktere, kao i na one koji žele da vam budu prijatelji.

Pogledajte ispod novi trejler za ovu zanimljivu igru:

 

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...