Santa Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Jedan od heroja mog detinjstva. Neka mu je laka zemlja. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki86 Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 R.I.P. Legendo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 =o( RIP Sto kaze Santa, jedan od omiljenih iz detinjstva. Shamar u vrat 4eva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 RIP Sad ću biti kao tipični internet ljudi, ali ja se stvarno ne sećam da je ovoliko ljudi umrlo u 2016 u domenu selebritija što u inostranstvu što kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Debeli je bio carina, kakav rambo, kakav svarci, kad zmane lopatom beze obojica RIP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Uz Bruce Lee-ja i Tarzana (sa Vajsmilerom), Bud Spenser i Terens Hil u bioskopima Fontana i Radnički univerzitet su svetionici socijalističkog detinjstva provedenog na Novom Beogradu.... RIP debeli...što kaze Kole, samar otvorenom šakom po vratu ispravlja sve nepravde...bas sam skoro odgledao Banana Joe na nekom domaćem kanalu.... 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Najjači čovek na svetu! Njegovo ime sinonim za rano detinjstvo. Laka mu crna zemlja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 On 6/28/2016 at 11:20 AM, petnemanja said: Uz Bruce Lee-ja i Tarzana (sa Vajsmilerom), Bud Spenser i Terens Hil u bioskopima Fontana i Radnički univerzitet su svetionici socijalističkog detinjstva provedenog na Novom Beogradu.... RIP debeli...što kaze Kole, samar otvorenom šakom po vratu ispravlja sve nepravde...bas sam skoro odgledao Banana Joe na nekom domaćem kanalu.... qft RIP :'( Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts