Jump to content

The International 2016: EG, Secret, VG i White Fries prošli otvorene kvalifikacije


Lucky

Recommended Posts

ti6_aegis_banner

Prvi krug otvorenih kvalifikacija za The International 2016 je završen. Evil Geniuses, Team Secret, Vici Gaming i WHite Fries su se kvalifikovali za regionalne kvalifikacije, pošto su osvojili prva mesta u svojim regijama.

Evil Geniuses su razorili EG Bulba sa 2-0 u američkim otvorenim kvalifikacijama. Američkom predstavniku trebalo je samo 20 minuta po rundi da osvoji prvo mesto.

Team Secret je u finalu evropskih otvorenih kvalifikacija nadjačao Danish Bears sa 2-0. Puppeyev tim na momente nije imao lak put do finala. U rundi 64 je imao problema sa ruskim timom Comache, a zatim u 60 minutnom meču su zamalo izgubili od ProDota Gaming.

U finalu kineskih otvorenih kvalifikacija ViCi Gaming je ubedljivo pobedio CDEC.Avengers sa 2-1. ViCi je prvi meč kvalifikacija dobio za 16 minuta sa rezultatom 28-0. Posle toga su nastavili da se šetaju kroz kvalifikacije.

ClkQTjLXIAANtWR

U Jugoistočnoj Aziji, White Fries su nadjačali Mineski-X sa 2-0 u finalu kvalifikacija. Miks kinesko-singapurski-malezijski miks nije bio prisutan na internacionalnoj sceni do sada, iako ga je formirao hYhY. Sa njim se u timu nalazi i veteran kYxY.

Clk7wUeWgAEJlGq

Timovi koji nisu prošli imaće još jednu šansu danas i sutra, da se u drugom turniru otvorenih kvalifikacija, dokopaju poslednjeg mesta u regionalnim kvalifikacijama.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...