stabsor Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 Vec 3 godine igram wow na privatnim serverima,ali evo hocu da kupim legion i da igram na originalu. Zanima me koliko se placa mesecno i da li je potreban samo obican battle.net acc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 (edited) http://eu.battle.net napravi account sve imas tamo. Jedan Mesec - Automatically charge me every month EUR 12.99/mo ( EUR 12.99 billed every month) Tri Meseca - Automatically charge me every 3 months EUR 11.99/mo ( EUR 35.97 billed every 3 months) Sest Meseci - Automatically charge me every 6 months EUR 10.99/mo ( EUR 65.94 billed every 6 months) World of Warcraft Battlechest - 14.99 Evra Legion 44.99 Evra Edited June 21, 2016 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 a ima valjda i onaj neki trial, dovoljno da se malo odigra igra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabsor Posted June 21, 2016 Author Report Share Posted June 21, 2016 Hvala puno :) Da li mozda znate,kada sam kupio mop dobio sam 2 koda(nisam ih iskoristio).Da li ih mogu iskoristiti za legion? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabsor Posted June 21, 2016 Author Report Share Posted June 21, 2016 Koji je najbolji realm?(gde ima najvise balkanaca) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 2 hours ago, stabsor said: Hvala puno :) Da li mozda znate,kada sam kupio mop dobio sam 2 koda(nisam ih iskoristio).Da li ih mogu iskoristiti za legion? svaki kod se primenjuje precizno za određenu stvar i ima svoje trajanje - pogledaj šta piše uz kodove koje si dobio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted June 21, 2016 Report Share Posted June 21, 2016 3 hours ago, stabsor said: Koji je najbolji realm?(gde ima najvise balkanaca) :) Ako igras alijansu preporucujem ti Sylvanas.Tu bas ima dosta balkanaca,a sto se horde tice Stormscale je prepun :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki86 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Outland alliance isto ima dosta balkanaca, i kazak horde je dosta popunjen sa nasim ljudima. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabsor Posted June 22, 2016 Author Report Share Posted June 22, 2016 Izvinite sto smaram :P Gde se pise authentication key? :/ Ako nije prob. neko da mi obljasni kako sve da odradim...Hvala unapred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki86 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) 2 hours ago, stabsor said: Izvinite sto smaram :P Gde se pise authentication key? :/ Ako nije prob. neko da mi obljasni kako sve da odradim...Hvala unapred! Odes na sajt od battlenet-a ulogujes se i ides na Games & Codes i iz padajuceg menija izaberes opciju Code Redemption Edited June 22, 2016 by kiki86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabsor Posted June 22, 2016 Author Report Share Posted June 22, 2016 Nece da prihvati... :P Your Battle.net account does not have any games that can be upgraded with this game key. Either you have no games that can be upgraded with this key, or you have already upgraded them. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki86 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) A za sta ti imas key? Sad citam prethodne postove i vidim da imas key za pandariu ako sam dobro shvatio ali ti da bi uneo taj kljuc moras da imas i prethodne delove vanilu, wotlk, i catu ili ti taj battle chest jer ovako nemas sta da upgrade-ujes Edited June 22, 2016 by kiki86 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabsor Posted June 22, 2016 Author Report Share Posted June 22, 2016 Battle chest je ono sto prodaja za 15e? Sta je isplatljivije,posto vec imam mop i wotlk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki86 Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 10 hours ago, stabsor said: Battle chest je ono sto prodaja za 15e? Sta je isplatljivije,posto vec imam mop i wotlk? Taj battle chest sto je 15e ti vec sadrzi sve expanzije sem legion, znaci tu vec imas i wotlk i mop. Tako da ne znam, jedino da odes na kinguin ili g2a tamo imas battle chest i za desetak evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabsor Posted June 23, 2016 Author Report Share Posted June 23, 2016 Brate,hvala ti puno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki86 Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 1 minute ago, stabsor said: Brate,hvala ti puno :) Ma nista, samo cepaj i ukoliko budes kupovao na g2a ili kinguin trazi po netu one kodove za discount (popust) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca! Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Ma brate nemoj kupovati na g2a ili nekom slicnom situ, Mozda ces ustedeti 5 eura ali sa tim dolazi i rizik, Uvek postoji rizik da te scam i daju ti los game key, A ako te scam Blizzard ti nece pomoci jel nisi kupio od njih, Uzmi batte chest od blizzarda. Dobijes sve ekspanzije sem Legion i dobijes 30 dana da igras besplatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki86 Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 1 hour ago, Aca! said: Ma brate nemoj kupovati na g2a ili nekom slicnom situ, Mozda ces ustedeti 5 eura ali sa tim dolazi i rizik, Uvek postoji rizik da te scam i daju ti los game key, A ako te scam Blizzard ti nece pomoci jel nisi kupio od njih, Uzmi batte chest od blizzarda. Dobijes sve ekspanzije sem Legion i dobijes 30 dana da igras besplatno Naravno da je sigurnije od blizzarda kupovati to stoji, ali ja sam skoro pa sve igre kupovao na kinguin-u i nikad nisam naisao na problem. Mada drugar moj je uzimao preko kinguina jednom i dogodilo se nesto tako uglavnom imao je onaj security sto plati dodatnih 1-2e i sve su mu nadohnadili u roku od dva dana, tako da sto se tice tog site-a skroz pozitivno iskustvo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabsor Posted June 28, 2016 Author Report Share Posted June 28, 2016 Uneo sam authentication kod iz battle chest-a pa sam uneo i iz legiona(dobio sam mesec dana besplatno) i sada mi trazi da unesem kod ili platim jos 15e... Sta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabsor Posted June 28, 2016 Author Report Share Posted June 28, 2016 Da li je potabno samo da boostojem jednog char-a na 100 lvl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts