Jump to content

ESL One Frankfurt: OG uzima treću titulu za mesec dana


Lucky

Recommended Posts

OG-2

OG je opravdao očekivanja fanova i gledalaca, i osvojio treću šampionsku titulu za mesec dana. Oni su u finalu ESL One Frankfurt 2016, pred punom Komercbank Arenom pobedili Natus Vincere sa 3-0. OG je u maju osvojio DreamLeague Season 5 a zatim i Manila Major prošle nedelje. Natus Vincere je poslednji turnir osvojio pre 19 meseci. To je bio Dota 2 Champions League Season 4 u novembru 2014.

OG je do finala stigao sa skoro perfektnim rezultatom. Oni su grupnu fazu prošli bez izgubljene runde, dok su u polufinalu izgubili samo jednu rundu od Team Liquid.

Natus Vincere je bio u istoj grupi sa OG timom, i impresivnom igrom je obezbedio drugo mesto u grupi. Ukrainski tim je zatim eliminisao Vega Squadron u borbi za mesto u finalu.

U prve dve runde finala OG je jednostavno bio superiorniji. U drugoj rundi NaVi je pokušao da draftuje heroje od kojih su upravo izgubili: Templar Assasin, Earth Spirit i Batridera. N0tailov Kunkka je lagano počistio TA u srednjoj stazi, skidajući sa Torrentom svaku refrakciju.

U trećoj rundi OG je probao nešto drugačije. Postavili su Cr1t u sigurnu stazu da farmuje na Rikiju a Miraclea na heroju podrške Lionu. Riki je bio dobar izbor, a pošto Miracle nikad u životu nije igrao tog heroja u takmičarskom meču, predao je štafetu Cr1tu koji ima više iskustva sa tim herojem. Natus Vincere je imao malu prednost u početku over runde, ali oko 20 minuta OG je serijom eliminacija povratio kontrolu nad igrom i priveo je kraju u svoju korist.

OG i Natus Vincere su se susreli u skorijoj istoriji nekoliko puta. U grupnoj fazi ESL One Frankfurt, na Manila Major gornjoj polovini plejof tabele,  dva puta na DreamLeague Season 5 LAN. OG je svaki put pobedio.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...