Jump to content

ESL ONE Frankfurt: OG i Vega Squadron osigurali mesta u plejofu


Lucky

Recommended Posts

ClNtIeBWgAA29RD

Juče je počela ESL One Frankfurt 2016 grupna faza. Vega Squadron i OG su pobedama osigurali mesto u plejofu, dok Alliance, Team Liquid, Fnatic, cpmpLexity Gaming, Virtus Pro i Natus Vincere nastavljaju borbe danas. Oni će danas igrati eliminacione mečeve mečeve na dve dobijene, gde će se odrediti druga dva tima u plejofu.

Nekoliko zamena je uskočilo kao izmene za igrače koji su zbog zdravstvenih razloga ili nemogućnosti dobijanja vize sprečeni da igraju za svoje timove. Trener Team Liquida, Heen, je morao da uskoči mesto FATE zbog zdravstvenih problema. KheZu iz tima No Diggity je uskočio mesto ALOHADANCE u Virtus Pro, koji je imao problema sa vizom.

ClL1uZYVYAApFm0

OG je očekivano lagano dobijao mečeve u kojima je prikazao impresivnu igru. Šampion Manila Majora nije izgubio ni jednu rundu na putu ka plejofu. Oni su dobili Natus Vincere sa 2-0 a kasnije i CompLexity Gaming sa istim rezultatom.

Vega Squadron kao lider grupe se može smatrati iznenađenjem. Ovaj tim je dobio drugoplasirani tim sa Manila Majora, Team Liquid, sa 2-1. Matumbaman na Slarku i NoOne na Puck heroju u trećoj rundi su poneli Vega Squadron do pobede. Treba istaći i personalni skor fna na Svenu 10-1-14.

Vega Squadron je zatim dobio i Alliance , sa istim rezultatom 2-1. Posle prve runde, gde je Loda bio nezaustavljiv na Terrorbladeu, Vega Squadron je uzvratio sa fantastičnom igrom Sola na Axe heroju i Maga na Dark Seer heroj za izjednačenje. Treća runda je bila gotova za 32 minuta, jer je istočno evropski tim nadjačao šveđane pošto je uspostavio kontrolu nad mapom i igrom u ranoj fazi runde. Lodina Meduza nikako nije mogla da stigne Alchemista, izbor koji je šveđane iznenadio i za kojeg nisu imali rešenja.

Danas se igraju eliminacioni mečevi grupne faze u borbi za druga dva mesta u plejofu.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...