Jump to content

Zašto je otkazana horor igra Allison Road


SolidChief

Recommended Posts

Allison Road

Horor avantura vidno inspirisana PT-om, Allison Road je početkom juna otkazana, a studio Lilith je okončao saradnju sa Team 17 koji su trebali da budu izdavač igre.

Posle gotovo dve nedelje tišine i nagađanja zašto je igra koja je toliko obećavala otkazana, studio je konačno izašao sa zvaničnom izjavom putem svojih kanala na društvenim mrežama. Odluka da se igra otkaže je došla u dogovoru sa Team 17. Kako je dalje navedeno u izjavi, razvoj igre i saradnja sa izdavačem nisu tekli baš najbolje i u najboljem interesu za obe strane igra je morala biti otkazana.

Očekivano, reakcije publike nisu bile sjajne na ovako šturo objašnjenje. Igra je imala vrlo efektan prototip, a njena Kickstarter kampanja je otkazana (i novac vraćen) upravo jer je pronađen izdavač. Koja je dalja sudbina Allison Road, ne znamo, štaviše sajt studija Lilith je potpuno ugašen i isti nemaju trenutno planove da se vrate na Kickstarter i pokušaju ponovo da finansiraju svoj projekat.

S druge strane, čini se da će Resident Evil 7 upravo uspeti da koncept iz PT i Allison Road donese na ekrane naših kompjutera i konzola.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...