Jump to content

Dota2: Zakrpa 6.88 ojačava dosta heroja


Lucky

Recommended Posts

tired

Ne zadugo posle završenog Dota 2 Manila Major turnira, Icefrog i Valve su objavili novu zakrpu za Dotu, pod oznakom 6.88. Ova zakrpa sadrži nekoliko oslabljenja i dosta poboljšanja za heroje koji nisu videli dovoljan broj turnirski mečeva.

Po razmeri, ova zakrpa je manja od svojih predhodnika ali je važna po malim “čačkanjima” po popularnim i nepopularnim herojima. Promene na predmetima u ovoj zakrpi su grupisane oko cooldown tajmerima i redistribuciji statistika na istim. Jedna od najvažnijih je dodatnih 5 Agility poena na Butterfly predmetu (sada daje 35, mesto 30).

Ne iznenađuje nas ni činjenica da su popularni heroji, koji su često birani na takmičenjima do, uključujući i, Manila Major, doživeli neki vid oslabljenja ili nisu uopšte taknuti. Death Prophet, sa pobedničkim procentom od 60% mečeva na Manila Majoru, je dobila oslabljenje njene Spirit Siphon magije, koja je bila popularan izbor za maksimizovanje. Bounty Hunter je doživeo sličnu sudbinu. Heroj koji drži 59% pobeda na istom turniru, je dobio smanjenje na količini zlata koje sakuplja pri korišćenju Track magije.

Sa druge strane, neiskorišćeni heroji kao što su Phantom Assassin i Outworld Devourer su doživeli pojačanja. Phantom Strike može da cilja i heroje koji su imuni na magije a bonus na manu Essence Aure je znatno povećan.

Čitajući detalje zakrpe, trenutna meta se neće mnogo promeniti, tako da je malo verovatno da zakrpa favorizuje određeni tim.

Sve detalje oko zakrpe možete pronaći na oficijelnom Dota 2 blogu.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...