Jump to content

Crash Bandicoot Remastered za Playstation 4 (E3 2016)


SolidChief

Recommended Posts

crash bandicoot

Crash Bandicoot je svakako jedan od najlegendarnijih platformera svih vremena, karakter koji je gotovo momentalno po pojavljivanju prve igre, davne 1996. godine, postao instant klasik i najpoznatije zaštino lice Playstationa. Nintendo je imao Marija, Sega Sonica, a Playstation Crasha.

Prvi trio igara iz ovog serijala, koji je napravio čuveni studio Naughty Dog, svoju slavu duguje neverovatno zaraznom i inovativnom gejmpleju, upečatljivim i nezaboravnim karakterima i jedinstvenom vizuelnom stilu koji je za ono vreme zaista izvlačio maksimum iz konzole (Playstation 1). A da ne zaboravimo naravno i neke od najboljih muzičkih tema svih vremena koje su krasile Crash igre.

Kada je Naughty Dog napustio rad na Crash igrama i franšiza prešla u ruke drugih developera, tada je i serijal krenuo putem propadanja i nemogućnosti da pronađe svoj identitet u generacijama novih konzola. Poslednju Crash igru videli smo 2010. godine (Nitro Kart 2) i od tada Crash pada u zaborav. Bilo je puno nagađanja i glasina kakva budućnost čeka franšizu, da bismo prve zvanične novosti dobili na Sony  konferenciji sa E3.

Nije najavljena nova Crash igra, ali je najavljen rimejk originale 3 igre za Playstation 4 konzolu, kao i dolazak Crasha u Activisionov Skylanders: Imaginators. Postoje glasine da će na remasterizovanju raditi i Naughty Dog, što bi bila sjajna stvar i obećavajuća vest za ovaj projekat, ali to još uvek nije potvrđeno.

U svakom slučaju ovo sa jedne strane može da deluje kao “laka lova”, ali sa druge i pokušaj oživljavanja posrnule franšize i predstavljanje originalnih klasika novim generacijama, što bi bio uvod u novu, i nadamo se svetliju budućnost za Crasha i ekupu. Pogledajte najavu:

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...