Jump to content

E3 2016: budućnost Fallout 4 i Skyrim Special edition


SolidChief

Recommended Posts

skyrim special edition

Prošla je još jedna Bethesda konferencija bez najave nove Elder Scrolls igre, ali će fanovi njihovih RPG-ova ipak imati zbog čega da trljaju ruke u narednoj godini.

Podrška za Fallout 4 će se nastaviti kroz nekoliko DLC-ova za igrače koji preferiraju da se bave gradnjom u postapokaliptičnom svetu pa će tako Contraptions doneti nove spravice za vaše naselje dok ćete kroz Vault-tec moći da napravite svoje sopstveno podzemno sklonište ili Vault. Na kraju ćemo moći da posetimo Nuka world zabavni park u novoj zoni kojom vladaju Raideri. Bethesda se sledeće godine priključuje VR-maniji jer će tada Fallout 4 postati dostupan za HTC Vive.

Prošlogodišnji mobilni hit Fallout Shelter dolazi na PC, a pored evo verzije, igra će dobiti i proširenje u vidu mogućnosti da stanovnike svog vaulta šaljete na misije, nove lokacije, protivnike i likove. Fallout Shelter izlazi tokom jula za PC, a nadamo se da će i na ovoj platformi biti besplatna.

Na kraju je otkriveno da 28. oktobra izlazi Skyrim Special Edition, jer remasteri su i dalje u modi. Ovo izdanje će dakle imati unapređenu grafiku u odnosu na originalno iz 2011. godine, a sadržaće i sve do sada objavljene DLC-ove. Takođe će popularne PC modove doneti na konzole, nešto što već viđamo u Fallout 4. Biće dostupno za PC, Playstation 4 i Xbox One, a PC igrači koji već imaju igru i sve DLC-e (ili Legendary edition) će Special Edition dobiti besplatno.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...