Jump to content

Manila Major: OG je po drugi put šampion


Lucky

Recommended Posts

OG

Og je savladao Team Liquid sa 3-1 u velikom finalu Dota 2 Manila Major turnira na Filipinima. Ovo je prvi put u istoriji Dota2 esportsa da jedan tim sa nepromenjenim članovima osvoji dve Valveove Major titule. Team Liquid, iako favoriti na ovom turniru, odlaze kući sa još jednim drugim mestom.

Ckvel7WVAAAKh_E

Do velikog finala OG je prokrčio put kroz gornju polovinu plejof tabele, dobijajući Natus Vincere i MVP Phoenix, bez izgubljene runde, i što je još zanimljivije, bez smrti na herojima koje je igrao igrač srednje staze, impresivni Miracle. Newbee je uspeo da dobije jednu rundu u meču za finale, ali je OG uzvratio i dobio kineskog predstavnika sa 2-1.

Team Liquid je svoj put do finala tražio kroz donju polovinu tabele, pošto ih je MVP Phoenix tu poslao. Iako su igrali dva puta više mečeva na dve dobijene nego OG, Team Liquid takođe nije izgubio ni jednu rundu, sve do borbe za finale sa Newbee, koju su takođe dobili sa 2-1.

Team Liquid je uspeo da uzme samo prvu rundu u velikom finalu, posle koga se OG osvestio i počeo nemilosrdno da pristupa rundama i osvoji tri za redom za novu titulu.

OG je još jednom potvrdio da je evropska sila, još od svog formiranja pod imenom Monkey Bussiness tokom prelaznog roka po završetku The International 5. Oni su šampioni frankfurtskog Majora i dva puta prvaci Dreamleague . Zajedno sa Team Liquid oni su jedni od malobrojnih evropskih timova koji su zadržali tim u vreme transfera posle šangajskog Majora.

2016-06-12 14_07_35-DotaMajor - Twitch

Za Team Liquid, koji je ovog proleća izgubio u velikom finalu šangajskog Majora od Team Secret, uzeti srebro ponovo, je sigurno razočaravajuće. Igrom i koordinacijom koju su pokazali tokom takmičenja u Manili, ovo im sigurno neće biti poslednje veliko finale.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...