Jump to content

Manila Major: Team Liquid eliminisao LGD Gaming


Lucky

Recommended Posts

Ckq7iGPUkAAvVYa

Team Liquid su na korak od drugog pojavljivanja u velikom finalu jednog Majora. Oni su na Manila Major turniru savladali i eliminisali LGD Gaming iz daljeg tamičenja sa 2-0. Ovom pobedom oni nastavljaju svoju seriju bez izgubljene runde kroz donju polovinu plejof tabele.

U prvoj rundi serije protiv LGD Gaminga, oba time su se borila rame uz rame. Pošto je Liquid eliminisao LGD Gaming u srednjoj stazi u 28 minutu, uspeli su da uspostave kontrolu nad igrom i da održavaju vodstvo. Matumbaman je briljirao ponovo na Lifestealer heroju sa rezultatom 17-3-6, potpuno zaustavljajući Aggressifovog Slark heroja.

U drugoj rundi borba je bila još čvršća. Trebalo je 65 minuta da se dođe do pobednika u epskoj borbi hajper kerija, Fatinog Alchemista i Matumbamanovog Slarka protiv Maybeovog Timbersawa i Agressifovog Terrorbladea. Liquid je u prvom delu igre poveo sa impresivnim prepadom na LGD u njihovoj džungli gde je JerAxov Disruptor dobio UltraKill.

To nije bilo dovoljno jer je LGD preciznom igrom uspeo da smanji prednost koju je Team Liquid stvorio, pobedivši u skoro nemogućem okršaju u 49 minutu. Fata je na Alchemistu uspeo da kupi Aghanims Scepter za sve heroje u timu i da u 60 minutu posle tesnih okršaja u protivničkoj bazi natera LGD Gaming da se preda.

Team Liquid će se sutra boriti protiv Newbee za mesto u finalu, gde pobednika čeka impresivni OG.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...