Jump to content

Manila Major: OG prvi finalista, MVP Phoenix eliminisan


Lucky

Recommended Posts

OG-1-770x470

Petog dana Dota Manila Major turnira, u eliminacionom meču donje polovine plejof liste susreli su se LGD Gaming i MVP Phoenix.  U gornjoj polovini plejof tabele, za mesto u velikom finalu, borili su se OG i Newbee.

MVP Phoenix se dobro držao u seriji protiv LGD Gaminga, ali nije mogao da zaustavi kineski odred na njihovom putu kroz donju polovinu tabele ka finalu. LGD je dobio seriju sa 2-1.

Treća runda ovog meča je bio epski obračun gde su korejanci u poslednjim minutima odbrane izveli neke neverovatne poteze. Tusk sa Snowballom koji spašava četiri heroja nije bilo dovoljno protiv LGD koji su pobedom sa 2-1 eliminisali MVP Phoenix iz daljeg takmičenja.

Najveća prepreka OGja na ovom turniru je Newbee. Ova dva tima su se konačno susrela u meču za mesto u finalu. Pošto su oba tima uzela po jednu rundu, u finalnoj trećoj rundi Newbee je izabrao gramzivu listu heroja finalizovanu sa Alchemistom. OG je bio spreman za ovu strategiju te je vršio agresiju svuda po mapi, i uzeo rano vođstvo. Znajući da će partija biti veoma teška ako Alchemist i Spectre dođu do svojih predmeta, OG je odneo pobedu posle lavovske odbrane Newbeea.

LGD Gaming danas igra meč protiv Team Liquida, koji po svemu sudeći dobija ime novi el classico. Pobednik ovog meča će igrati protiv Newbeea, za mesto u finalu.

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...