3LANCER Posted June 10, 2016 Report Share Posted June 10, 2016 (edited) Pretpostavljam da nisam jedini koju skuplja snimke svojih potg-ova iz igre pa hajmo da se organizujemo - šaljite u ovoj temi ili meni preko privatnih poruka svoje najbolje poteze iz Overwatch pa ću ih skupiti i kačiti kao kompilacije na KlanRUR Youtube kanal. Snimke možete da kačite na yt, vimeo, dropbox, bilo gde gde je moguće downloadovati. Najverovatnije bi išlo dva puta mesečno, ali ako bude više materijala onda možda i na nedeljnoj bazi kao top lista :) Edited June 10, 2016 by 3LANCER Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2016 Report Share Posted June 12, 2016 Jel neko provalio najlakši retard frendli način da se uhvate potgs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted June 13, 2016 Author Report Share Posted June 13, 2016 Shadowplay za mene. ALT+F9 za snimanje, a držim i bafer od 60 sekundi koji se snima preko ALT+F10. Mada se zaista nadam da će Blizz omogućiti lakše čuvanje i pregledanje replaya i playeva, ne samo zbog nas koji se ložimo već i zbog turnira. Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted June 21, 2016 Author Report Share Posted June 21, 2016 Pitali su me neki oko snimanja. Više načina: 1) ako imate Geforce grafički serije 600 ili noviju, možete preko drajvera da uključite Share tj. Shadowplay i tako snimate fullscreen igru, po defaultu se na Alt+F9 pokreće i zaustavlja snimanje a možete da namestite buffer koji će stalno da u pozadini privremeno snima poslednjih minut ili više i to čuvate preko Alt+F10 2) OBS, bilo koja verzija sa linka, inače mu je namena strimovanje ali može i da snima, komplikovaniji je za podešavanje ali zato možete baš da čačkate svašta i dodayete overlaye i čudesa, tutorial ovde 3) Fraps, nije besplatan, poprilično je zahtevan i snima ogromne fajlove ali zato bez kompresije i gubitka kvaliteta slike 4) Raptr i plays tv, ovde imate uputstvo za sve Ako još neko ima program koji preporučuje za snimanje, nek me cimne preko privatnih poruka pa ću dodati na listu. Moja iskrena preporuka je Shadowplay, pravi jako dobre snimke i ne utiče naročito na performanse igre. 1 Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
shkabo Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Tim od pocetka u full potato mod, mada nisam ni ja bio nista bolji but then ;) http://plays.tv/video/576c0e0c9b8dc75898/how-to-save-the-game 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Mali help od mene: Ko god koristi neki program poput shadowplay-a, frapsa (but why fraps, djubre od programa) i slicno, skinite program koji se zove Handbreak, a mozete ga naci potpuno besplatno na ovoj adresi: https://handbrake.fr uglavnom sluzi da malo vise iskompresuje postojeci video materijal, a da pritom ne bude veliki gubitak kvaliteta slike. here's the potato 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Dobar je handbrake. Ja sam ga x puta koristio za neke druge stvari i kompresovanje materijala, ispostavio se kao najbolje rešenje uzevši sve u obzir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shkabo Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 http://plays.tv/video/576e75658ba39d348c/tracer-potg Jos mi se uklopila muzika koju sam slusao :D sjajno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 brao skabo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shkabo Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 Fail of the Day http://plays.tv/video/576f96bdd0b1158539/when-its-not-your-day-yw-lucio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 Moj fail je bio veci sinoc realno, Zarya ih okupi sve na gomilu i ja missclikujem sa Tracerkom Q i pritisnem E i vratim se bogu iza nogu :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted June 28, 2016 Author Report Share Posted June 28, 2016 Steta samo sto do ovako kul scena moras da propatis nekoliko sezona (I hate got) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts