Jump to content

Manila Major: ViCi Reborn izbacio Digital Chaos, LGD eliminisao Team Empire


Lucky

Recommended Posts

2016-06-07 14_10_29-DotaMajor - Twitch

Trećeg dana velikog Dota 2 Manila Major turnira, eliminisana su još dva tima iz daljeg takmičenja. U okršajima donje polovine plejof grupe Vici Gaming Reborn je izbacio Digital Chaos, dok je LGD Gaming eliminisao Team Empire.

Vici Gaming Reborn je nastavio svoj put kroz donju polovinu plejof grupe, eliminišući američke timove jedan za drugim. Prvo su eliminisali Evil Geniuses a sada i Digital Chaos.

Iako su izgubili prvu rundu, delom zbog nadanja da će izabrani Morphling heroj moći da ponese ceo tim do pobede, Vici Gaming Reborn je dobrim rotacijam heroja podrške u drugoj partiji postavio tempo igre, koji im je doneo izjednačenje.

U trećoj, odlučujućoj rundi, oba tima su igrala rame uz rame. Digital Chaos je sve vreme bio u odbrani, pokušavajući da zaustavi Vici Gaming Rebornovo guranje sa herojima specijalizovanim baš za to. Ipak oko 45 minuta Digital Chaos je poklekao pod naletima.

LGD Gaming je pokazao svu svoju snagu u eliminacionom meču protiv Team Empire. Oni su pregazili rusku postavu sa 2-0 i to veoma brzo.

Draft ruskog predstavnika u prvoj rundi je bio solidan, sa dosta načina da se zaustave protivnički heroji. Sa druge strane, dozvolili su da se kineski predstavnik domogne svojih omiljenih heroja. Phoenix, Lion, Beastmaster i Dragon Knight su postali toliko veliki, da jedan Slark nije imao nikakve šanse.

U drugoj rundi, Team Empire je potpuno poklekao već u samoj draft fazi. Oni su izabrali Beastmastera za poziciju 1, ali su brzo pregaženi. LGD je igrao na sigurno. U 28 minutu posle očajničkog pokušaja ruskog tima da se vrati u igru forsirajući okršaj oko Rošanove jazbine, kada je kompletan tim bio eliminisan, partija je bila praktično gotova.

LGD Gaming sledeći protivnik u donjoj polovini plejof tabele je Vici Gaming Reborn.

Danas su na programu i mečevi gornje polovine plejof tabele: MVP Phoenix protiv OG i Newbee protiv Fnatica.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...