Jump to content

Manila Major: NaVi eliminisao Alliance


Lucky

Recommended Posts

2016-06-08 14_05_05-DotaMajor - Twitch

U čuvenom okršaju koji nikad nije dosadan i ima posebno ime “El Classico”, Natus Vincere je uspeo da eliminiše Alliance sa 2-1, iz daljeg takmičenja na Dota 2 Manila Major turniru na Filipinima.

U prvoj rundi Alliance je draftovao Skywrath Mage i Jakiro heroje za njihove igrače podrške. Ovo je prvi put na ovom turniru da su ova dva heroja izabrana. NaVi je, na početku meča,  nekoliko puta uspeo da eliminiše ova dva heroja u uspešnim rotacijama i obezbedi sigurno farmovanje na njihovim core herojima. Sa druge strane dozvolili su da Admiral Bulldog sa herojem Broodmother nesmetano farmuje, i kao posledica, nekoliko puta zapreti protivničkoj bazi, terajući protivnika da napusti okršaje i teleportuje se u bazu. NaVi se neko vreme držao ali je, na kraju, ipak popustio.

Alliance je izabrao Naga Siren u drugom meču dok je NaVi odgovorio sa Huskar herojem. Naga je obeležila početak meča osiguravajući 10.000 golda prednosti nad Huskarom, i krađom Aegis of the Immortal u Rošanovoj jazbini sa neverovatnim korišćenjem Song of a Siern ultimativnom magijom. NaVi je od tog momenta igrao defanzivno i spremao svog heroja Huskara da bude dovoljno izdržljiv i preživi okršaj sa Naga Siren. To se i na kraju desilo, pa he Huskar bio u situaciji da eliminiše ceo protivnički tim tok je Naga pokušavala da elminiše njega. Alliance je posle toga predao drugu rundu.

Iako je u trećem meču Admiral Bulldog dobio svog prepoznatljivog heroja Nature’s Prophet, Alliance je gubio svaki okršaj sa NaVijem širom mape.Ditya Ra i Dendi na Lycan i Invoker herojima, su nosili meč sa impresivnim rezultatom 12-1-12 i 3-2-13. Kada je Alliance bio eliminisan u očajničkom pokušaju da osvoje protivničku bazu, Natus Vincere je samo ušetao u bazu šveđana i zatvorio seriju sa rezultatom 2-1.

Natus Vincere sledeći meč igra protiv Team Liquida za mesto u top 6 timova.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...