Jump to content

Manila Major: CompLexity Gaming eliminisan


Lucky

Recommended Posts

2016-06-07 10_46_03-DotaMajor - Twitch

Zavrišio se put CompLexity Gaminga na Dota 2 Manila Major turniru, na Filipinima. Oni su sa izgubili meč protiv Team Liquida sa 0-2 u eliminacionom meču donje polovine plejof tabele.

U prvoj rundi oba tima su bila rame uz rame, ne dozvoljavajući jedni drugima da odmaknu sa zlatom. Tako je bilo sve do 40tog minuta, kada je CompLexity bio primoran da kupi svoje heroje nazad u igru da bi odbranio svoju bazu, posle lošeg okršaja sa Team Liquid herojima. MinD_Control je bio ključan igrač za Liquidovu pobedu, koristeći svoju ultimativnu magiju Ravage u pravim momentima, i umirući samo jednom tokom cele partije.

U drugoj rundi Team Liquid se odlučio da izabere Alchemist heroja za FATU. U momentu kada je njihov heroj Lifestealer završio farmovanje, ovaj duo je katapultirao vrednost u zlatu Team Liquid postave, kreirajući zastrašujući kombo koji je bio nezaustavljiv. Matumbaman je u obe partije igrao Lifestealer heroja, ali je u drugoj ostvario impresivan rezultat od 13-0-6.

Team Liquid sada očekuje pobednika ‘El Classico” meča, Natus Vincere protiv Alliance, dok CompLexity Gaming odlazi u publiku da prati turnir na velikom ekranu.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...