Jump to content

Manila Major: Newbee i Fnatic se pridružuju top 6 grupi


Lucky

Recommended Posts

chuan

Današnji program mečeva u Manili na Filipinima, u okviru glavnog događaja na Dota 2 Majoru, je počeo sa susretima iz gornje polovine plejof grupe. U mečevima na dve dobijene, igrali su Newbee protiv Digital Chaosa i LGD Gaming protiv Fnatica.

Newbee je u okršaj ušao sa statistikom od 20 uzastopnih pobeda. Digital Chaos je uspeo da uzme jednu rundu od kineskog favorita, još jednom pokazujući fanovima i analitičarima, da za skoro formiran, mlad tim imaju puno potencijala.

Fnatic je u svom susretu sa LGD Gamingom izrodio novu zvezdu u svom timu. Mladi igrač DJ je uporno sa svojim potezima dizao publiku na noge, i jedan je od krivaca za Fnaticovu pobedu nad LGD Gamingom od 2-1. On je na Enigmi imao nekoliko ključnih situacija, koje će se verovatno prepričavati o posle završenog turnira. Neverovatna inicijacija i odluke su mu donele i MVP nagradu.

Digital Chaos će se susresti sa Vici Gaming Reborn u donjoj polovini plejof grupe, gde će biti i LGD Gaming u meču protiv Team Empire.

U tom delu plejof tabele, danas se igraju i mečevi Team Liquid protiv CompLexity i nekada “el clasico” Natus Vincere protiv Alliance.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...