Jump to content

Manila Major: Evil Geniuses i Team Secret eliminisani


Lucky

Recommended Posts

2016-06-07 14_09_18-DotaMajor - Twitch

U poslednja dva susreta prvog dana Manila Major glavnog događaja, još dva tima su eliminisana. Šampioni The International 5, Evil Geniuses i tim pun zvezda Team Secret će od danas turnir pratiti iz dela za publiku.

Podmladak Vici Gaminga, pod imenom Vici Gaming Reborn je uspeo da u eliminacionom meču izbace američkog predstavnika i prošlogodišnjeg The International šampiona, Evil Geniuses. Iako su počeli loše, predajući vodstvo meča EGju, Vici Gaming je uspeo da se posle borbe oko Rošanova jazbine, oko 31 minuta, potpuno povrati kontrolu nad mečom i da odnese pobedu do 40tog minuta, sa kompletnim eliminisanjem amerikanaca od strane Zyfa na Lifestealer heroju.

Team Empire je za meč protiv Team Secret draftovao pub zvezdu Rikija, sa podrškom u vidu Distruptor i Sand King heroja. Iako je na početku meča izvlačio deblji kraj u okršajima, ruski tim je posle jedne greške Tidehunter heroja Team Secret, i pobede u okršaju koji je usledio, osigurao jedan red baraki nad protivnikom. Kako je igra napredovala, Empire je kontrolisao igru i vešto izvodio kontra napade u okršajima sa Sand King herojem i njegovom ultimativnom magijom Epicenter. Posle tridesetak minuta igre, Team Secret se predao.

Sutra su na programu mečevi gornje polovine plejof grupe: Newbee protiv Digital Chaos i LGD Gaming protiv Fnatica. Sa druge strane, u donjoj polovini: Team Liquid protiv CompLexity Gaming i Natus Vincere protiv Alliance.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...