Jump to content

Manila Major: MVP Phoenix i OG sigurno u top 6


Lucky

Recommended Posts

w768xh576_OGWBrd1

Odigrana su prva dva meča u Manili, na glavnom događaju. To su bili mečevi na dve dobijene, u gornjoj polovini plejof tabele. Team Liquid je igrao protiv MVP Phoenix a Natus Vincere se susreo sa timom OG.

Team Liquid je smatram favoritom za pobednika Manila Majora, ali MVP Phoenix je ovaj susret dobio sa 2-0. Liquid je u prvom meču izabrao Ursu za njihovog carry igrača MATUMBAMANa, nadajući se da će moći da pregaze MVP u prvih desetak minuta susreta. MVP Phoenix je odgovorio timom koji je bio spreman da “igra” oko Urse, birajući Ember Spirit, Lich i Tidehunter heroje.

U drugoj rundi Team Liquid je izgledao mnogo bolje. Death Prophet je dominirao u prvom delu igre, a KuroKyov Beastmaster na poziciji 4 imao više zlata nego neki core heroji MVPja. Iako su bili u gubitku od dva reda baraki, MVP Phoenix je uspeo da nadljudskim snagama odbrani bazu Team Liquid je napravio grešku kupujući heroje nazad u taj okršaj, samo da bi ih ponovo izgubili. Nakon toga, MVP se stabilizovao, izgurao sve staze, našao nekoliko eliminacija širom mape i osvoji protivnički tron.

Natus Vincere je u prvoj rundi svog meča protiv OGja izabrao Tinker heroja za njihovu zvezdu Denidja. OG je bio spreman, i nije nameravao da dozvoli da se partija razvuče i da Dendijev Tinker dođe do pune snage i počne da pravi probleme. OG je na početku meča odmah napravio tri eliminacije, a zatim, čim je Miracle došao do Blink Daggera na Magnus heroju, posle uspešne dimne zavese, kaznili su nesigurni Natus Vincere sa još dve eliminacije. Odatle je sve bilo jednostavno za OG.

U drugom meču OG je ukrao NaVIjev omiljeni izbor heroja, te je N0tail dobio Lycan heroja. Cr1t i Fly su na Lion i Vengefull Spirit herojima pretili NaViju svuda na mapi, tako da nigde nije bilo sigurno za farmovanje. Oko 20 minuta sve je bilo spremno za napad na tron. NaVi je nekako uspevao da uspori opsadu baze, ali uz pomoć Aegisa i Sira i zološkog vrta na strani OGja, Natus Vincere nije uspeo da odbrani bazu. Finalni rezultat ovog meča je 2-0 za OG.

MVP Phoenix i OG nastavljaju put ka finalu u gornjoj polovini plejof grupe. Natus Vincere i Team Liquid se sele u donju polovinu plejof grupe i čekaju pobednike iz mečeva Alliance protiv Mineski i Wings Gaming protiv CompLexity Gaminga.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...