Jump to content

Manila Major: NaVi i Newbee na prvim mestima u grupama


Lucky

Recommended Posts

Inside news NaVi

Newbee je na prvom mestu u grupi A, posle besprekorne igre i dva dobijena meča. Oni su savladali CompLexity Gaming i OG, oba sa po 2-0. Ovim su osigurali bolju poziciju, pri određivanju protivnika za plejof fazu turnira.

OG je dobio Team Empire sa 2-0, dok je Team Empire dobio CompLexity sa 2-0. Zbog toga ova dva tima, OG i Team Empire, ponovo igraju jedan protiv drugog da bi se odredilo drugo mesto u grupi.

Miposhka (Team Empire)  je u prvom meču imao sjajno pozicioniranje, što je dovelo do fantastične Enigmine Crne Rupe koja je uhvatila četiri igrača tima OG:

Natus Vincere je osigurao prvo mesto u B grupi na Manila Majoru. Oni su sa savladali Team Secret sa glatkih 2-0 i Digital Chaos sa 2-0. Na drugom mestu ove grupe našao se Digital Chaos koji je posle poraza od ukrajinaca uspeo da se povrati i dobije Wings Gaming sa 2-1.

Digital Chaos se pokazao kao dostojan protivnik Natus Vincereu u drugoj rundi, jer je meč do samog kraja moga da ode na bilo koju stranu. Oni u odlučujućem meču za pozicije u grupi, očekuju pobednika između Team Secret i Wings Gaming.

 

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...