Jump to content

Total War: Warhammer najbrže prodavana Total War igra u istoriji


SolidChief

Recommended Posts

total war warhammer

Polako se završava prva nedelja od izlaska najnovije iteracije legendarnog serijala poteznih strategija Total War, ovoga puta po prvi put u serijalu smeštena u neistorijsko okruženje, odnosno u popularni fantazijski svet Warhammera. Osim što je igra po prvi put u istoriji smeštena u fantazijsko okruženje, svega par dana nakon izlaska dobila je još jedan “istorijski” epitet – ovo je najbrže prodavana Total War igra ikada. Od 24. maja, kada se pojavila, pa do danas, igra je prodata u preko pola miliona primeraka, a igru na Steamu u svakom trenutku igra preko 100 000 ljudi.

Sega i Creative Assembly zadovoljno trljaju ruke ovakvim razvojem događaja, a sudeći po prvim reakcijama igrača, to su i zaslužili. Ovo je prva Total War igra posle jako dugog perioda koje je već u prvoj “launch” varijanti izašla u igrivom i gotovo potpuno ispeglanom stanju, pogotovo ako se setimo fijaska sa Rome 2, kome je trebalo godinu dana patcheva i dlcova da igru dovede u red. Osim tehnički dobre izvedbe, ne treba zaboraviti ni činjenicu da su igrači decenijama čekali na spoj ovih legendarnih franšiza, pa možemo da kažemo da je Total War igra u Warhammer okruženju ispunjenje snova mnogih ljubitelja strategija širom sveta.

Creative Assembly direktor, Tim Heaton, izjavio je da je ovoga puta ceo tim posvetio ogromnu pažnju performansama i stabilnosti igre, i da je u studiju, u dogovoru sa Segom i Workshopom, vladao čvrst dogovor da igra ne dođe do igrača pre nego što ne bude u savršenom stanju, tako da je gotovo cela ova godina posvećena proveri kvaliteta, optimizaciji i lovu na bagove, kako bi igrači dobili “najbolje Warhammer i Total War” iskustvo.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...