bugiardo87 Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Izasla nova karta za warriora, patrons not dead.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 4, 2016 Author Report Share Posted April 4, 2016 Bogme dobra karta. Ne može da zameni Death's Bite ni u paralelnom univerzumu, ali jedan je DB. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugiardo87 Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Pa daj neki link jebo ga ti :Deo jepreko telefona sam na brzinu nabasao pa sam bio tako štur, mea culpa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 4, 2016 Author Report Share Posted April 4, 2016 Odlične su obe nove karte, još ovaj Twilight's Hammer smrdi na potencijalni nerf Doomhammera. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 5, 2016 Author Report Share Posted April 5, 2016 Da se razumemo, karta je neigriva u ozbiljim špilovima, ali... 2 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 5, 2016 Author Report Share Posted April 5, 2016 Rekao sam neigriva u ozbiljnim špilovima :DSvakako da će ljudi da se igraju sa njom, pošto je karta ultra jebeno kul i dođe mu kao neki ačivment da jednom u Hearthstone partiji uspeš da ga dobiješ i završiš partiju sa njim :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 I finglimingtintington da nam promeni power u totem! 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob.rock Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Dopadaju mi se sve do sada otkrivene samanove karte.A sto se tice "Blood of the Ancient One" izgleda kao neka od karata koje prate Yogg Sarona. Trenutno je ubija BGH ali mozda BGH nerfuju da gadja na minione od 8 ili 9+ attacka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Warrior mi je na 23, jebeno mrzim klasu, ali sada cu ga peglati ...jebene 3 mane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Mnogo dobra karta, za razliku od prethodne (ghoul) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 6, 2016 Author Report Share Posted April 6, 2016 Odlična statistika i za forbidden shaping - http://www.hearthhead.com/guide=4034/forbidden-shaping-statistics-analysis#card-options-1-mana-cards Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Jednom recju govno, jel? : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 6, 2016 Author Report Share Posted April 6, 2016 Prejaka karta, neverovatno da košta samo 8 mana. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 6, 2016 Author Report Share Posted April 6, 2016 Ovo ko je odobrio da prođe treba da popije otkaz :DSvaki companion sam po sebi više vredi od 3 mane (Misha 4, Huffer 4 i Leakk oko 3,5 mane) ali je bilo balansirao na 3 zato što je random efekat. A ova karta je kao 3 Animal Companiona u jednoj karti, pa još ima discount od 1 mane i još nema RNGa, znaš tačno šta dobijaš - 5/2 chargera, 5/4 taunta i 2/4 +1 attack svi minioni. I svi oni imaju Beast tag. Da je 10 mane pa bi opet bilo upitno da li je balansirano, na 8 je jednostavo busted :DOva karta je Mysterious Challenger ovog seta. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugiardo87 Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 ovi ga utanjiše sa izbacivanjem novih karata od vikenda, svega nekoliko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bob.rock Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 čo gal = warlock legendary? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Verovatnije da ce biti spell neki po izgledu karte a i sve karte ove nedelje izgleda da su spelovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2016 Author Report Share Posted April 7, 2016 (edited) :OOO A tu je i ova karta koja je potpuni YOLO lol :D Edited April 7, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Pokusavam da zamislim situaciju u kojoj bi bacio yogga i bukvalno je ne vidim. Kolicina losih spellova koje mozes da dobijes je tolika da se ne isplati ni iz zabave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2016 Author Report Share Posted April 7, 2016 (edited) Freeze Mage, Miracle Rogue Edited April 7, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Takodje, garantujem da ce yogg biti jedeini legendary koji ce mi ispasti iz svog ovog golda sto sam ustekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Freeze Mage, Miracle RogueA sta ako dobijes pyroblast u glavu, ili lay on hands na protivnika? : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 (edited) Freeze Mage, Miracle Roguene znam da li prezivljavaju karte standard tranziciju ili ne, ali ako samo baci tree of life ili flare pa da se usere freeze magu. Samo zamisljam pyro kako mi zabija u facu Edited April 7, 2016 by MikroStalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts