Touche Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 Kakav mocni lightwell. Hunterova karta sabija. Inace, jedini legendari koji vrede su volazj i onaj sto summonuje sve deathrattle minione, nzoth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 Da zanemarimo lolovanje, prosvećeni Ragnaros je zapravo odlična karta. Healbot na steroidima, 8/8 koji vrlo lako može da se usmeri tako da te odmah healuje za 8, plus može da trejduje i na kraju poteza da se samohiluje ako preživi trejd :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 (edited) Analiza #2 , 18 karata iz prošle nedelje sam sabio u sat vremena lupetanja :DOvaj set sam slušao dok sam snimao, ako nekog to interesuje Edited March 28, 2016 by SavKe 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 (edited) Healbot 2.0, ima nešto bolje statse, ali je dooosta uslovan, tako da je lošiji od Healbota. Pogotovo što sa Healbotom često hoćeš da se hiluješ NAKON što očistiš tablu. Edited March 28, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 28, 2016 Author Report Share Posted March 28, 2016 (edited) Karta je nekako previše dosadna da bi bila legendarna, Toshley je za istu cenu bio bolja karta.Evo šta se glasa na Old Gods sajtu ove nedelje, kao i artovi karata ovih ostalih streamera što tek treba da dođu na glasanje. Edited March 28, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 29, 2016 Author Report Share Posted March 29, 2016 Meni sve izgledaju kul, generlano me oduševljava art pravac sa kojim su krenuli u ovoj ekspanziji, ima taj "ozbiljniji" ton u odnosu na blesavost koju su furali u GvG, TgT i LoE. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 29, 2016 Author Report Share Posted March 29, 2016 Ufff, dosta mi se sviđa ovaj AoE Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 29, 2016 Author Report Share Posted March 29, 2016 Baš hoće da proguraju Beast Druida Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Meni je neki homemade Beast Druid baš lepo radio na lederu pre sezonu-dve, ništa lošiji nije od gomile dekova koji imaju dosta odgovora na svašta ako imaju bar malo povoljnu ruku na startu. Posle sam ga obrisao i igrao kombo sa kojim sam toliko loš da sam imao slabiji skor i njega sam obrisao!Mislim, ja sam klošar kome je "dobro" u sezoni rank 12 i koji se kune u Mech Roguea :)) 2 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugiardo87 Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 zna li se kada će žuti da objavi onog zmaja, nema nigde informacije a dobio je u glasanju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 30, 2016 Author Report Share Posted March 30, 2016 Evo ga Žule Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugiardo87 Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 očekivao sam mnogo više, kao što očekujem od svakog zmajčeka :/dosta usporavaju igru tako da ne čude ovakve karte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugiardo87 Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 (edited) To je idealan scenario a suprotan tome je: "Let me change your mind" :D Edited March 30, 2016 by bugiardo87 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 30, 2016 Author Report Share Posted March 30, 2016 (edited) Lothar otkrio kartu, Magma Rager deck OP :DSviđa mi se karta, zanimljiva je, ono što me zapravo ježi je kombo sa musterom u Wildu :D Edited March 30, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 30, 2016 Author Report Share Posted March 30, 2016 (edited) Whenever you play a minion - kada odigraš kartu miniona iz ruke tako što je platiš regularno.Whenever you summon a minion je svaki oblik stvaranja miniona na tabli, dakle i kada igraš kartu miniona iz ruke (play a minion) , ali i efekat spella koji stvara minione (Animal Companion, Mirror Entity, Unleash...), efekat miniona na tabli koji stvara minione ( Imp Master, Violet Teacher, Piloted Shredder...) Edited March 30, 2016 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugiardo87 Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 (edited) Lothar otkrio kartu, Magma Rager deck OP :DSviđa mi se karta, zanimljiva je, ono što me zapravo ježi je kombo sa musterom u Wildu :D i u standardu kombinacija sa Stand Againts Darkness-om :O Edited March 30, 2016 by SavKe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 (edited) Edited March 30, 2016 by Johnn1e 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugiardo87 Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 ima da prešiša i C Thuna :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lepro Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Magma rager value :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post shw. Posted March 30, 2016 Popular Post Report Share Posted March 30, 2016 Pa da je Rogue karta bila bi 3-3 za 14 mane i umesto Divine Shield bilo bi Summon 0/2 Weapon. 3 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 Još jedan C'Thun bratić Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 Biće 16 C'Thun miniona, po 1 u svakoj klasi i 7 neutralnih. Ovi neutralni svi budže C'Thuna, a klasni C'Thun minioni imaju neki benifit od C'Thuna. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 Reynad malopre otkrio svoju kartu, iako je random meni se sviđa, jer Mage ima odličan kvalitet spellova, i mislim da će odlična da bude u Reno/Fatigue Mage deckovima. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts