JamesGoblin Posted March 3, 2016 Report Share Posted March 3, 2016 Cudi me da ovo niko ne spominje, izgleda predivno - mada zahteva Windows 10 i jos je u beta testovima... Sajt (ako nista drugo, valja ischekirati samo zbog slika): https://www.gogigantic.com/en/Nasumican video: Quote Ne u glavu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 pratim gigantic već neko vreme, smara me win10 zahtev ofc, ali me više interesuje gameplay jer nisam još siguran kako će to u praksi da šljaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 Izgleda da su MOBA-e iz treceg lica novi veliki trend. I vreme je bilo, do sada su se svi ponasali kao da je dota biblija. Ljudi se mogu sibati na toliko nacina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted May 15, 2016 Report Share Posted May 15, 2016 pratim gigantic već neko vreme, smara me win10 zahtev ofc, ali me više interesuje gameplay jer nisam još siguran kako će to u praksi da šljaka.Nanovija vest - Gigantic vise ne zahteva windows 10! Idemooo! :)https://www.gogigantic.com/en/news/perfect-world-partners-with-gigantic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 opa, fina vest, nisam ovo znao - probaću definitivno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Igra izgleda predobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 jel su rekli nešto novo ili samo izbacili ovaj novi video? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 (edited) Nista konkretno, ne znaju kada zavrsavaju igru, ali kazu da ce biti odlicna kada izadje :) Retko pozitivna i entuzijasticna ekipa. Bas su mi gotivni, stalno nesto pisu na tviteru, iako nikad nista ne kazu sto mene zanima :):) Ali imas dosta klipova na youtube sa gameplayom, pregledom svih heroja... Mene ova igra podseca na one stare 3D playstation igre kad sam bio klinac, tj. kako sam ih ja tada dozivljavao (onako u idealizovanom secanju). Ne umem da opisem bolje :) Likovi mi se posebno svidjaju. Sto se mene tice mogu da izadju i sledece godine samo da ga naprave kako treba, posto imam velika ocekivanja - kandidat za igru godine u multiplayer kategoriji, recimo. Do tada ionako imam sta da igram (HotS, Overwatch) Edited June 11, 2016 by SerbCommando Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 pa lepo je sto su kul ekipa, kao psyonix sa rocket league npr, al to ne mora da znaci da ce igra biti dobra, al videcemo naravno :) Sent from my SM-N910C using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 7 hours ago, Lucky said: pa lepo je sto su kul ekipa, kao psyonix sa rocket league npr, al to ne mora da znaci da ce igra biti dobra, al videcemo naravno :) Sent from my SM-N910C using Tapatalk Pa bio bi poduhvat da uspe, jer koliko sam skontao oni su krenuli kao indie studio, a na trziste "multiplayer class based online arena" (ili kako god da pokusam da nazovem sve ove team-based igre gde biras heroja i sibas se 5v5, dal to bilo fps, third-person, moba...) ne mogu da se probiju ni neki najveci gorostasi u igrackoj industriji sa svim svojim milionima. Ja mislim da je glavni krivac za to League of Legends, koji po meni ni kriv ni duzan (da ne kazem, nezasluzeno) ima toliki broj igraca i bukvalno je prezasitio trziste. Ni kriv ni duzan jer sam siguran da mnogi (ogromna vecina, nisu svi tu hard core) igra LoL jer to igraju "svi", ili je krenuo jer je to video od svojih ortaka. E sada, do skora se sve svodilo na LoL vs Dota 2, ovi koji to hoce iz treceg lica Smite, a iz prvog 10 godina matora igra TF2. Prakticno toliki milioni igraca a trziste se ucaurilo. Sada je krenula next-gen era, mnogi ce sa lol-a preci na Paragon recimo ili Overwatch - tu ce doziveti prosvetljenje da postoje i druge igre sem LoL-a i onda ce krenuti da istrazuju dalje... Koliko samo ljudi igra lol jer je "zarobljeno", mnogi ga igraju jer "nemaju sta drugo", mnogi ga i ne igraju, samo ga prate na twitchu (i odigraju tek par partija mesecno). U svakom slucaju, mnogi LoL igraci ce se pronaci u ovom novom talasu, a mislim da je Gigantic dovoljno harizmatican da uspe to da iskoristi. Ovo je moj neki trip, moguce da gresim... Ali trziste je ograniceno, ne znam odakle ce sve te nove igre popuniti potrebne "kvote", osim od neke "velike seobe gejmera." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted June 11, 2016 Report Share Posted June 11, 2016 On 6/3/2016 at 4:50 PM, Lucky said: jel su rekli nešto novo ili samo izbacili ovaj novi video? Evo upravo sam saznao da racunaju da ce igra izaci do kraja 2016. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 pa morali bi da izbace do tad da bi uspeli da "uhvate voz" da im ne promakne sve jer neće još dugo trajati ovaj "prozor" za igre ovog tipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted December 18, 2016 Report Share Posted December 18, 2016 Igra je u open beti, trenutno samo za windows 10, ali "coming soon to Arc" znaci da ce definitivno uskoro moci da se igra na Windows 7 (sto verujem da vecinu ljudi zanima :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Gamescom 2017: Gigantic Teases New Map http://www.mmogames.com/gamenews/gamescom-2017-gigantic-teases-new-map/ ---------------------- Igra je inace live vec par nedelja, developer Motiga je genijalan, komunikacija sa zajednicom na nivou, vec su obecali nove heroje na svakih mesec dana, redovne patcheve, ako za neke developere mogu da kazem da su usli srcem, to su oni. Zajednica je pozitivna i veruje u igru, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Komunikacija sa zajednicom, ušli srcem, pozitivno i verovanje. Ali je igra malo sranje? :)) Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Koji hero shooter tebi nije sranje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts