Dusan_k Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Zabranio bih dual support pickove u HLu. Videla zaba konj se potkiva pa digla nogu. Kad vidim ta sranja u timu odma pisem propalo, jebes mi sve ako imam vise od 10% win rate sa takvim degenima u timu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Kod mene bas retko biraju 2 supporta, jedino Tyrande + Tassadar. Sto nije toliko lose u nekim situacijama. Ali recimo mnogo me nervira kada imam solo supporta Tyrande ili Tassadara sto je skoro uvek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted January 8, 2016 Author Report Share Posted January 8, 2016 Kad numes, hue!11 Ja obozavam solo tyrandu, a mrzim kad pikuju nekog kao 2. supporta. To moze brutalno da bude ali zahteva uber coordinaciju sto se tice engage, povlacenja itd. Zadnja HL partija, imali smo tyranda/mura combo i fin setup, lik last pikuje uthera i smara ceo game. Nemamo snage da zavrsimo zbog nedostatka dmga i dobrog abathura kod protivnika, i naravno puknemo u late gameu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Nije ona dobar solo healer, moze da iznese solo heal u nekim partijama ali nije to to. Zato je i pro-ovi uparuju sa supportom. A ne znam koji su heroji bili u toj partiji da toliko niste imali dmg-a, pretpostavljam da je i Tyranda skilovala heal.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 (edited) Tyrande i Tassadar su super ako imas pravog healer supporta u timu. Tyrande ima dps i cc, Tassadar malo baca shield, malo pravi dmg, i naravno sjajni wall.Nisu za solo, jer tyrandi su cc i dsp talenti mnogo bolji, a shield ne moze da zameni lecenje. Edited January 9, 2016 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 Pre bi birao tyrandu kao solo heal trenutno nego bilo koga drugog. Outhealuje Uthera npr. ladno, scout, sick ult, lockdowni, dmg, prokleti mark.. nema joj ravnog. Ne treba ti nista sem heal ulta i overflowing light na 13, sve ostalo biras u zavisnosti od mape i svog stila igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Moguce, nisam je mnogo igrao od kako sam je uzeo pre par meseci, ali znam da sam uzimao samo taj jedan talent za heal, i da nije imala bog zna kakve healing stats. Tad doduse shadowstalk i nije bio healing magija. Mozda je sad bolja.Najvise volim Kharazima da igram kao healera. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted January 9, 2016 Author Report Share Posted January 9, 2016 Probaj je sad :D bukvalno 2 razlicita heroja, nije za dzabe veciti ban/1st pick i br.1 na hotslogsu po winratu. I ja volim Kharazima u timu, fin dmg pravi, mozda jedini 2nd support koga mogu da smislim, sa 7sided strikom je kosmar svih single tank protivnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 (edited) Ja zapravo ne volim dmg build, uvek idem na heal, samo taj ulti uzimam. Pogotovo ako je u timu chogall ili neki slicaj heroj sa ogromnim hpom.Mada neki talenti kao npr za produzavanje trajanja ubrzanih udaraca i sl. znace za oba builda. Edited January 9, 2016 by Thunderstorm Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 (edited) Ne moze ona da se poredi sa Utherom sa divine shield-om koji ne daje heal a spasava saigraca sto puta bolje nego neki heal sto budzi healing done, ima Cleanse i moze da heal-uje ako ga nekako ubiju. Takodje ima i 2 heal-a da baca na ljude kojima je heal potreban. Tyrande ima 1 heal i ulti koji ne leci mnogo, protiv burst-a/stunlock-a ne moze da iznese heal niti da spase nekog. A ako tim ima jak aoe dmg, posle ultija ne moze da leci 2-3 coveka u isto vreme nego mora jednog po jednog sto je obicno tank dok drugi mora da stoje po strani i da cekaju svoj red. Nije solo healer na kog mozes da se oslonis. Edited January 9, 2016 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Upravo sam gledao C9 vs PG koji je imao solo Tyrande support. PG je ugankovao Azmodana, nisu nista izgubili, uleteo im je C9 ETC i bacio ulti, PG ga je odma prekinuo. C9 Kael, ETC, Jaina i Morales su nastavili da se biju sa njima 4v5 i pobedili su fajt zato sto Tyrande nije moga da ishiluje Johannu, a kamoli ostatak heroja koji su tu bili i cekali heal.Ne znam, ja stvarno nemam poverenja u nju kao solo healer.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 i meni deluje da ona nema tu šta puno da traži kao solo hiler - tyrande meni deluje kao vrh support u pravom smislu te reči - podrška kompletnom timu jer ima "za svakog ponešto". jedina je kvaka što je "jack of all trades" pa u tom smislu nije superiorna u bilo kom od tih "trejdova". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts