Lex Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Da li ste među novogodišnje odluke upisali igranje u full HD-u, sa maksimalnim detaljima?Da li želite da vaša mašina podnese besmisleno velike teksture?Da li smatrate kako gejming grafička kartica mora da ima vrhunsko vazdušno hlađenje?Da li imate dovoljno mesta u kućištu za ovu zverčicu?Ukoliko su odgovori na sva gornja pitanja "DA!", a ne želite da ostanete bez previše novca, čitajte dalje...Igrom slučaja, (neočekivani prelazak na GTX 970) jedan Sapphire Vapor-X R9 280X 3GB DDR5 traži nov dom.I može da ga dobije za samo 150 EUR!Ono što vi dobijate je grafička stara manje od godinu dana, korišćena još tri meseca manje od toga (dok sam bio van zemlje), nikada overklokovana, u savršenom stanju, sa full opremom!Više o kartici OVDE.Slika ovde:Lična primopredaja na teritoriji Beograda.Sva pitanja, odgovori, kontakt i ostalo - na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Samo da skrenem pažnju da je za 150 evra ovo odlična kupovina, ko ima odgovarajuće napajanje i dovoljno veliko kućište. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Pitacu ortaka dal ima novca trenutno za ovo, bas je tu kartu trazio. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 napajanje imam, kućište mi je inače baš raspad i mesecima planiram da ga menjam tako da ako mi predložite neko budžet kućište koje ispunjava uslove ozbiljno ću razmotriti ovu grobarsku ponudu! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Prvi sam pitao :0 There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 3, 2016 Author Report Share Posted January 3, 2016 Može 120 evra + Durantula i Milsap za Harisa i Goberta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Imam odgovarajuće napajanje, i dovoljno veliko kućište. Imam i R9 270. Is the upgrade worth it? Imam i i5 3570k (na stock clocku :D) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 (edited) Prodas 270 za 90 evra i ko bog! Edited January 3, 2016 by nikita_ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 Dok ja to iskombinujem, ode kartica Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 4, 2016 Author Report Share Posted January 4, 2016 Prodato, ali kontaktiraću preostale zainteresovane, ako nešto ne bude kako bi trebalo da bude! Mada nema razloga! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Dok ja to iskombinujem, ode kartica Grafika je super zaista.Ali mislim da tebi ne vredi bas mnogo upgrade sa 270 na tom kompu C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts