SerbCommando Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 (edited) Ukoliko si spreman da se ukljucis u borbe sirom Nexusa, poklanjam 2 heroja, plus 5-to dnevni Stimpack (da 2,5 puta brze zaradjujes gold i duplo brze levelujes). Instaliraj igru a zatim aktiviraj besplatne heroje i Stimpack preko sledeceg linka: https://battle.net/recruit/SQ5RMWDFTR U pitanju je Blizzardov Recruit A Friend program. Dakle, aktiviranjem linka potpuno besplatno dobijas 2 heroja, Raynora i Sylvanu (da ne trosis zaradjen gold na njih), kao i 5 dana Stimpacka za vise nego duplo brze dobijanje golda i duplo brze levelovanje (koje opet donosi gold, ali i otkljucava 10 slotova u besplatnoj nedeljnoj rotaciji heroja, umesto pocetnih 6. Takodje svaki heroj koji dostigne 5 lvl donosi zlato, a sa Stimpackom se do njega stize jako brzo). A ja za uzvrat dobijam Vulture Hover Bike Mount, cela zvrcka :) http://eu.battle.net/heroes/en/game/recruit-a-friend -------------------------------------------------------------------- Ako zelis da dobijes pauka (MECHANOSPIDER MOUNT), takodje potupno besplatno, procitaj uputstvo ovde: http://us.battle.net/heroes/en/blog/19529829 -------------------------------------------------------------------- I za kraj (ili pocetak?), u chatu same igre mozes se pridruziti domacoj HotS zajednici i igrati sa nasim ljudima. Kanalu se pristupa tako sto se u chat ukuca: /join HOTSSrbija See you in the Nexus :) Edited December 25, 2016 by SerbCommando Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 OK, prvi si se setio da postaviš referal link, možda je kul i da ga ostavimo, iako obično izbegavamo ovaj način "navlake" drugih ljudi, ali da kažemo da jeste ok benefit da neko odmah dobije heroja i stimpack. A i napisao si da dobijaš i ti nešto za uzvrat, što je takođe ok.Tako da, srećno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Nego mozes i sam da napravis 4 nova akaunta. A posto dobijas i stimpack odma, brzo ce da stignes do 10og levela na svakom akauntu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Nego mozes i sam da napravis 4 nova akaunta. A posto dobijas i stimpack odma, brzo ce da stignes do 10og levela na svakom akauntu. jasno mi je da napraviš naloge, ali da igraš i stigneš do 10 na svakom mi baš deluje kao cimačina, šta ga znam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted December 18, 2015 Author Report Share Posted December 18, 2015 Mislim da novim igracima ovo vise znaci nego meni (bzvze je osecaj kada startujes kao potpuni golać :) ) - ali skupljam mountove i poprilicno sam se zarazio i uziveo u atmosferu, pa bih jako voleo da dobijem ovaj mount. Jedini mount koji zelim vise od njega je crni panter kojeg sam video jednom ali ne znam ni kako se, ni kada se dobijao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 (edited) jasno mi je da napraviš naloge, ali da igraš i stigneš do 10 na svakom mi baš deluje kao cimačina, šta ga znam :)Ne verujem da treba mnogo pobeda. Jos ako igras sa drugarom, lagano. Ne moras od jednom. Ovako sumnjam da ce naci 4 random coveka da igraju. Edited December 18, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 nešto sam propustio, šta će mu četiri? zar nije dovoljno samo jedan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 (edited) nešto sam propustio, šta će mu četiri? zar nije dovoljno samo jedan?Mora 4 akaunta da stignu do level 10. Zato i kazem da sumnjam da je iko nasao 4 random lika. Mozda ako ima 4 drugara koji bi da probaju, onda ok. Edited December 18, 2015 by SpiRo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 ahaha, lol - ja mislio samo jedan :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted December 18, 2015 Author Report Share Posted December 18, 2015 Najboljeg ortaka sam navuko, ne zbog ovog, ali taman je dobro doslo. Tako da jos 3. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SerbCommando Posted December 24, 2016 Author Report Share Posted December 24, 2016 (edited) Ako neko zeli da krene sa HotS-om, evo mu besplatni Raynor i Sylvanas + 5 dana stimpacka. Ja sam moj deo questa zavrsio odavno (dobio sam mount), podizem temu da vide novi ljudi koji planiraju da ovu zimu provedu u Nexusu, link je isti: https://battle.net/recruit/SQ5RMWDFTR Ubacio sam i link za besplatni mechanospider mount, neka bude sve na jednom mestu. Edited December 24, 2016 by SerbCommando Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts