mohr Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 razumem da je ljudski gresiti ali ne raditi review na ispod 2 min do kraja je katastrofa...najslabija karika u NBA = sudije,jel moze neko da mi objasni kako je moguce da faul pri pokusaju kucanja igoudale nisu 2 bacanja,bio ranije faul ? ne mislim da su ratnici pukli zbog sudija ali ne volim ni te greske,green uzeo preveliki broj suteva a muci se i sa bacanjima,po meni glavni krivac za ovaj poraz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 OKC-evci su ginuli više u poslednjih pet minuta od Warriorsa za svaku loptu. A i za zericu manje su promašivali u samom finišu. To je presudilo. I dalje cenim da je 7 tekmi najverovatniji ishod ovoga. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 zanimljivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 17, 2016 Author Report Share Posted May 17, 2016 Voleo bih da OKC osvoji. Toliko godina su u samom vrhu, a nemaju titulu, još su sada anderdogovi!i dalje je najrealnije finale GSW - CLE ofc 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 (edited) razumem da je ljudski gresiti ali ne raditi review na ispod 2 min do kraja je katastrofa...najslabija karika u NBA = sudije,jel moze neko da mi objasni kako je moguce da faul pri pokusaju kucanja igoudale nisu 2 bacanja,bio ranije faul ? ne mislim da su ratnici pukli zbog sudija ali ne volim ni te greske,green uzeo preveliki broj suteva a muci se i sa bacanjima,po meni glavni krivac za ovaj porazjbga, i ono su bili koraci rasela u poslednjem napadu kad je trazio tajmaut, ali to se ocigledno ne svira u takvim situacijamabtw, jokara izabran za treceg rukija sezone, bas mi je drago Edited May 17, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 (edited) Lmao Edited May 17, 2016 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 17, 2016 Author Report Share Posted May 17, 2016 okačio šuki dva posta iznad :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 promaklo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 Uzimaju Cavsi!Zezam se, i dalje navijam za GSW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 18, 2016 Report Share Posted May 18, 2016 boga mi, kavsi su jedno 2 klase ozbiljniji tim nego prosle godine. Dobra stvar je sto je i GSW takodje ozbiljniji u neku ruku, a i bio je prosle godine za 3 klase bolji On the serious note. Kavsi bas dobro igraju, vidi se da su nasli "nesto" sto im radi, i sto im prija. Lebron je fenomelan, kajri takodje, lav je napokon dosao do nivoa zbog kog su ga i doveli, fraj im je pun pogodatak od pojacanja itd itd. E sad, da li sve to radi funkcionise zato sto igraju protiv tuznih ekipa ili su stvarno dobri to cemo tek da vidimo. Ono sto svakako njima ne ide na ruku je sto ce verovatno proci u finale bez poraza. Sve im ide lagano, a onda ako dodje do problema u finalu bice cupavo, jer ne verujem da su dovoljno fleksibilni da resavaju velike probleme on the fly. Ipak, lebron mora da ima potpuno kontrolu nad ekipom i voli da bude igrac trener, ali svima je jasno da nije bas najpogodniji covek za donosenje odluka kad je napeto. Na drugoj strani se svi kolju medjusobno, dominiraju pa se prodaju, i imaju vise nego dovoljno prilika da im neko ukaze na mane, i tacno sta treba da poprave da dostignu svoj max za finale. Kavsima to nema ko da pruzi. Bilo kako bilo, finale ce biti bas brutalno, ko god iz ove normalnije serije da prodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 pew pew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Potez veceri 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 toronto konacno licio na ekipu iz regularnog dela sezone,njihova najbolja utakmica u plejofu i pobeda iako su sudije debelo navlacile za klivlend vecim delom utakmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 bijombo 26 skokova :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 svejedno rešavaju ih Cavsi lagano, jer onakvo prvo poluvreme Toronto ne može da ponovi još u 10 tekmi, sve šuteve su pogadjali. Razlika bi na poluvremenu bila još i veća da JR nije pogodio one tri trojke preko ruku, kao i Frye dve Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 LeFlop... :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Kakvo poluvreme Oklahome Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 nerealno,70 + poena im ubacise za HT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 I 45 poena u četvrtoj. Grin zbog onog faula treba da popije suspenziju, minimum jedna tekma Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 trecoj da,lik ne ume da se ponasa vec duze vreme mada ne verujem u suspenziju zbog vaznosti meceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Rešili su ih skroz za poslednjih 3 minuta poluvremena i pola 3/4... Razlika u pristupu nebo i zemlja. OKC igra kao ekipa koja veruje u sebe, a nema šta da izgubi, dok Warriorsi igraju kao umišljeni klinci koji "znaju" da su bolji i cmizdre kad krenu da gube. Ako Draymond bude suspendovan, to samo može da pomogne GS-u. Ako njih prene, a njega oladi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 juju koj raspad. Vredi li pogledati naknadno ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2016 Report Share Posted May 23, 2016 Vredi drugu polovinu druge i treću Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts