darkman Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Da ne otvaram novi topic, izvini akva viva :P Treba mi preporuka za neki gejmerski laptop za sada imam 1000-1500 eura budzet, Quote Kad bi neki ljudi skocili sa visine svog ega na visinu svoje inteligencije - poginuli bi definitivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 Ako izuzmemo onu standardnu "nemoj kupovati laptop za igrice", realno su ti ASUS ROG modeli kod nas najdostupniji a i najbolji izborOvaj je nesto jace od 1100 evra, na toj 960m grafickoj mozes da igras bukvalno sve, probavao sam, s tim da ces tipa u Witcheru i tako tim nekim zahtevnijim igrama morati da smanjis malo detalje. Ako oces pak 970m onda uzmes ovaj, to je tacno 1500 evra, samo imaj u vidu da je on i 17". Taj 970m nisam testirao licno, ali sam video kako Witcher radi na njemu sasvim kul, tipa vise od 50ak fps, prosto to je bilo pusteno na laptopu s grafikom. Na kraju 980m grafiku sam probao na ROG laptopu, jede malu decu, radi kao vise nego solidan desktop, ali kosta puno... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted August 13, 2015 Report Share Posted August 13, 2015 drugari, je l imao neko posla sa Sagerom? Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts