Jump to content

DOTA2: CDEC i MVP.Phx pobednici WildCard TI2015 runde, u borbi za 17 miliona dolara!


Lucky

Recommended Posts

U zanimljivim mečevima koji su se odigrali juče, četiri ekipe borile su se za mesto u finalnom takmičenju The International 2015 koje počinje već danas, grupnom fazom takmičenja.

CDEC, Vega, MVP.Phx i Archon ukrstili su koplja na dobro poznatoj DOTA 2 mapi. Sistem igranja je dobro poznat, pobednici idu dalje dok gubitnici prelaze u gubitničku grupu. Prvi meč, CDEC i Vega, odigran na dve dobijene, tesnim rezultatom 2:1 dobio je CDEC i prošao dalje.

Potom su MVP.Phx i Archon odigrali istim skorom u partijama, što je donelo pobedu prvom timu i nejgov susret sa CDEC u finalu gornjeg dela kostura. CDEC je ovoga puta bio ubedljiv i sa 2:0 pobedio MVP.Phx što ih je odvelo u grupu B gde će se u grupnom takmičenju boriti protiv Virtus Pro, MVP Hot6, EHome, Evil Geniuses, Team Empire, Vici Gaming i Newbee.

Sa druge strane, Vega i Archon, gubitnici prvog dela Wild Card runde odmerili su snage i tim Vega uspeo je da pobedi, dobiviši još jednu priliku da kroz donji deo kostura prođe u finale. Ipak, MVP.Phx koji je došao kao gubtnik od strane CDEC ipak je bio prejak za Vegu pa je rezultatom 2:1 osvojio svoje mesto u grupnoj fazi takmičenja i to u grupi A gde ih čekaju i Cloud9, Team Secret, compLexity Gaming, Invictus Gaming, LGD Gaming, Natus Vincere i Fnatic.

Biće ovo interesantan The International koji podsetimo, počinje danas, grupnom fazom takmičenja.

The post DOTA2: CDEC i MVP.Phx pobednici WildCard TI2015 runde, u borbi za 17 miliona dolara! appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Pročitajte na sajtu[/url]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...