mohr Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 prebedni arsenal,prosto mi je neverovatno da oni vec sezonama unazad nemaju normalnog spica,onu klasicnu devetku...slosa mi se kad vidim ovog zirua... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 24, 2016 Report Share Posted February 24, 2016 (edited) Sinoc je stvarno neko bio jeban, ali to nije juventus Edited February 24, 2016 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 katastrofa sa povredama za juventus. nema kjelinija, markisija, dibale, mandzukica....opet nema nista od 3-5-2, ne izgleda dobrosa ovim sastavom, minimalne sanse imaju veceras, nazalost ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Hahahahhahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 Hahahahahahahaaaaaa glupi vića 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted March 16, 2016 Report Share Posted March 16, 2016 ne znam kako je dalje, ali pinnbetu je kvota na prolaz juvea bila 5, ja stavio 500 dinara:) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 (edited) https://twitter.com/TransfersCalcio/status/710197122247876608/photo/1?ref_src=twsrc^tfw gamad nacistička! šalu na stranu, pokraden juve realno, iako se meni u prvi mah učinilo da je čist ofsajd.carska tekma, švabe švapski do kraja! Edited March 17, 2016 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 alegri sam sebe pobedio,izbacis moratu koji je sjajan u kontrama da bi ubacio mandzukica koji je van 16 metara opasan koliko i drvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 (edited) stetakoliko ja vidim ofsajd nije bio, da je gol priznat bilo bi 0-3 i to bi bio kraj, u velikom stilumorati svaka cast ali je mogao da asistira kod jedne od dve ciste sanse dok je bilo 0-2. hteo je da se proslavi, ok. ne moze nista da mu se zameri, najbolji je bioe sad, "sta bi bilo kad bi bilo"...kao sto sam vec spomenuo, povrede....pri rezultatu 0-2 da je juve imao dibalu a ne mandzukica druga bi to prica bila, da je kjelini igrao kurac bi primili onakva 2 gola... kosti, mileru i levandovskom kapa dole, a svima koji su osporavali pogbu je valjda posle vecerasnje utakmice jasno kakav je igracon the other side, previse se povukao juve u drugom poluvremenu i za to su kaznjeni ipak, na kraju, svaka cast juventusu. onaj trenutak kada su dali drugi gol- zbog toga se prati fudbal Edited March 17, 2016 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 17, 2016 Report Share Posted March 17, 2016 Pogba je paklen igrač, samo da još malo sazreli (vidi se da je i dalje klinac u nekim situacijama), i biće stvarno top Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted March 17, 2016 Popular Post Report Share Posted March 17, 2016 pa nisi dugo u toj nemackoj, pobogu!!! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Atletico mi se čini kao jedini tim koji može da zaustavi Barsu ove godine. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 nakon što su prekaljeno zaustavili PSV posle penala? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 a klop juce izjavio samo ne borusija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 nakon što su prekaljeno zaustavili PSV posle penala? Nisu primili gol. Igraće kao i uvek, bez da prime gol a da ga daju iz nekog prekida.. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Pa od onog nesretnog PSVa ni da mi ovde okupimo ekipu ne bi primili gol Šalim se, ne vidim kako oni sada mogu da priprete Barsi. Lošiiji su pre dve god, a Barsa je mnogo besnija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Slažem se da su gori nego pre dve godine ali samo ne vidim drugi tim koji može da sačuva gol razliku vs MSN. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Upravo, barsa samo treba da izadje citava iz duela protiv mesara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted March 18, 2016 Popular Post Report Share Posted March 18, 2016 samo je arsenal mogao da zaustavi barsu! 6 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Btw, Koku deluje da zna sta radi na klupi, barem mi je tako delovalo gledajuci onaj PSV od pre neko vece Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Bas to, previse je mucno gledati ovo ciganisanje...Suarez je bog, da nije ciganstura bio bi jos veci bog.I da, jel igra Mesi? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted April 6, 2016 Report Share Posted April 6, 2016 Jebi cigansture! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 12, 2016 Report Share Posted April 12, 2016 dl acestreamacestream://62201a06f2ae6c0d05f1359f8f3741fa9ee0259c Real - Wolfsburg Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 JEBI CIGANE,iako sam imao TR 1-0 uopste mi nije krivo,samo da ispadnu padavicari prokleti vecito gurani od strane sudija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts