lawl_ Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 (edited) sve + xD samo mi i dalje krivo šejkerov set što sam prokockao ranije xD Edited August 9, 2015 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 9, 2015 Report Share Posted August 9, 2015 stavio kantusu na eg,sasvim fino prosao,povadio se za juce i jos zaradio dobro :),sjajnog dj-a su doveli,deadmaus likcinaOvo je prvi pozitivan komentar za ceo dan koji sam procitao o deadmausu i njegovom performansu na kraju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 video sam da ga hejtuju,nekima je kratko,neki pominju edm,meni je bio odlican,pa nece sigurno na closingu da vrti 2 h :),propustio sam pocetak ali poslednjih par pesama sam uhvatio i meni je bilo sasvim zadovoljavajuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 (edited) deadmou5 je bio nevidjeno sranje. EG pobedio, svi su hyped i lik pusti neku smaracku pesmu koja ima buildup 3 minuta, taman da se svi smore. Jedino kada je masa pokazali bilo kakav vid zabave je kada je ovaj "trolovao" i pustio pesmu od avicii (levels, sto je realno 1000 puta bolja pesma za ovu priliku nego bilo sto od deadmoupet), naravno odmah je prekinuo posle 5 sekundi, verovatno da ga ne bi tuzili ili tako nesto. Edited August 10, 2015 by dovlaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 10, 2015 Report Share Posted August 10, 2015 (edited) deadmou5 je bio nevidjeno sranje. EG pobedio, svi su hyped i lik pusti neku smaracku pesmu koja ima buildup 3 minuta, taman da se svi smore. Jedino kada je masa pokazali bilo kakav vid zabave je kada je ovaj "trolovao" i pustio pesmu od avicii (levels, sto je realno 1000 puta bolja pesma za ovu priliku nego bilo sto od deadmoupet), naravno odmah je prekinuo posle 5 sekundi, verovatno da ga ne bi tuzili ili tako nesto.u pravu si, avicii je kralj samo texno pusta xexe Edited August 10, 2015 by lawl_ 1 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts