Jump to content

Uvezanost Xbox One i Windows 10 – Strimujte igre sa XOne na W10


SolidChief

Recommended Posts

Samo nekoliko dana (desetak) nas deli od lansiranja Windows 10, novog operativnog sistema iz Microsoft familije, a već dugo znamo da će Xbox One i Windows 10 posedovati specijalni vid integracije. Upravo jedan od tih, streamovanje igara sa Xbox One na Windows 10 PC ili tablet, omogućen je od danas! Streamovanje više nije “preview” i sada se može koristiti u “punom sjaju” i na PC računaru. Na Xbox One konzoli idite na Settings, Preferences, Allow Game streaming to other devices i potom instalirajte najnoviju verziju Xbox aplikacije za Windows 10 PC ili tablet.

Potom u toj aplikaciji idite na Connect – Add a device iz menija, povežite Xbox 360 ili Xbox One kontroler na svoj PC, iz opcije “Recently Played” odaberite Xbox One igru i kliknit ena “Play from Console”. I to je to.

Takođe, unapređena je i Xbox aplikacija za PC i Tablete pa sada poseduje grupnu chat opciju, “My Games” koji prikuplja sve igre koje imate na računaru (bez obzira da li su Xbox ili PC i da li su iz Windows Store ili nisu) i pravi njihovu listu, nešto poput Steama.

Unapređen je i Home ekran a promene je doživeo i Profil, potom deljenje sadržaja sa prijatlejima, Xbox avatari i mnogo toga drugog.



Pročitajte vest na PLAY! sajtu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...