Jump to content

SMITE svetski šampionat naredne godine u Atlanti


Lucky

Recommended Posts

Hi Rez Studios objavio je prve detalje oko Svetskog Šampionata u SMITE koji će se održati naredne godine i zatvoriće drugu sezonu ovog popularnog MOBA naslova. Od 7. do 10. januara 2016 godine timovi iz Severne Amerike, Evrope, Brazila, Južne Amerike, Kine i Okeanije (Novi Zeland i Australija) boriće se za titulu najboljeg tima u SMITE u Cobb Energy Performing Arts centru u Atlanti, USA. Takmičenje početkom naredne godine biće podeljeno na dva – PC turnir i Xbox One turnir “po pozivu”. Xbox One turnir dolazi kao želja Microsofta da se više uključi u eSports sa svojom konzolom pa samim tim i čitav šampionat nosi sufiks “Presented by Xbox One”, iako će naravno fokus takmičenja definitivno biti na PC platformi.

Kako smo već napomenuli pre nekoliko nedelja, svetski šampionat u januaru poseduje nagradni fond od čak milion dolara, ali će ujedno i nagrade biti bolje raspoređene između većeg broja timova, a ne kao i do sada – među prva tri. Pored ovih milion dolara Hi Rez je tokom godine i putem podrške igrača prikupio više od 2 miliona dolara.

Što se tiče Xbox One takmičenja, obezbeđen je nešto skromniji ali i dalje solidan fond – 150.000 dolara a verzija za ovu platformu je u otvorenoj beti već neko vreme a zvanično lansiranje se očekuje krajem leta.

The post SMITE svetski šampionat naredne godine u Atlanti appeared first on KlanRUR.



Pročitajte na sajtu
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...